ПЕРЕДНЯ ПРУЖИНА

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Yra Golf3, 31 тра 2008.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Скожіть хто знає чи могло від заносу машини (сильногозаносу об бардюр заднім колом) спорти передню пружину, бо машина стоїть косо, топто ліва сторона нижча ніж права, балка рівна і кузов нормально, це напевно точно від пружини таке.
    Попробував би нову поставив але якщо причина не не в ніш шкода гроші викидати бо вона десь 260 грн. коштує.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: ПЕРЕДНЯ ПРУЖИНА

Пружина могла тріснути, але навряд чи могла так раптово просісти. Може ще якесь залізо погнулось-поламалось?

3. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

я тобі я скажу так не обов'язково могло попасти пружину, але її опора (талерзикі,3 останні зйомки) сюди маєш на зйомці про що мені йде і як сіе це обмінює, якщо є проблема з польським, напиши мені те пп тобі я роз'ясню що і як сіє робить
    http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=55474

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

В мене було що тріснув і відламавя останній нижній виток на пружині і відповідно пружина впала вниз на 1 виток. Правда це було на задній. Машина природньо теж стала криво. Виверни руль і подивись чи пружина стоїть на місці і чи ціла те саме до задніх глянь. Перевір чи не вилізла подушка з опорним підшипником (під капотом)
    Удачі

5. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Та на яких сервісах вже не був ніхто нічого не бачить в чому причина, одні олені сказали опорні підшипникі поміняти я дурак послухав, і тільки гроші на вітер викинув.

Та в мене причина не та тому що я розбирав і міняв стойку, да речі попробував поставив б/у пружину, думав може вона краще буде але ефект був нульовий (хіба що пару міліметрів). Постараюсь пофоткати і показати різницю.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

1. Поміняй стойки в зборі місцями (ліву на право і навпаки (правда може збитись розвал-сходж)), якщо нічого не зміниться то п.2.
    2. Перевіряй геометрію кузова. Цілком ймовірно що "повело" лонжерон.

• Подобається Подобається x 1
  7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Діло парень говорить!
    Дик я ж тобі кажу до всіх пружин дивитись, не тільки до 1-ї

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Це дійсно реальна тема.
    А де, чи як че провірити.

Я дві розбирав коли міняв опорні підшипники.

Додано через 2 хвилини
    А Пружина з тої сторони де нижче і зжата більше(це навряд щось з кузовом) , коло виглядає якби спущене, але тиск одинаковий.

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Геометрію кузова треба перевіряти на сучасному компютерному обладнанні розвал-сходження, стенд обов'язково має працювати з замкнутим контуром.

10. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

В суботу поміняв стойки місцями, машина положення не поміняла, то що мені тепер треба ланжерон вирівнювати, а кіку то буде коштувало(то на "роботі" роблять чи де?), бо мені резини не їсть і їздити не мішає, хіба троха нервує.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)