Перемикач габаритів, ближнього, протитумано

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Romko, 13 лис 2007.

1. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    Народ, може хтось підскаже до можна дістати перемикач ближнього, габаритів, протитуманок на Вольцваген Венто 1993 року, мій накрився, а без ближнього їздити самі знєте як, я хоч вивів тумблер на ближні но це не діло. Прейшовся по магазинах, найшов тільки в одному і то потрібно замовляти, но коли мені сказали ціну я матюкнувся, на другий день перейшовся по шротах, найшов на одному зних но ціна не дуже відрізнялася від магазинної. Мужики може підскажте де можна знайти по людській ціні.

2. lubon

lubon Новачок

Passat B4 2.0I 1996
    Відповідь: Перемикач габаритів, ближнього, протитумано

А скільки тобі сказали?

3. Romko

Romko Active Member

VW Vento

В магазині потрібно чикати на протязі місяця і коштує 200-220 грн.
    На шроті 100-150 грн.

4. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Спробуй по газеті "Ваш магазин".
    Вона є в неті: vashmagazin.ua
    Там шукаєш в розділі запчастини для фольксваген ...
    Ну і звичайно подзвони по шротах, телефони яких є тут на сайті в розділі "Довідка".

5. Romko

Romko Active Member

VW Vento

В газеті ще не шукав, а от по шротах дзвонив, телефони як раз брав з довідки сайту, найшов тільки на одному шроті но за таку ціну що просто...., одним словом шукаюдальше.
    Мужики, а від Гольва-3 такий перемикач підходійде на мій Венто, бо я ніколи не звертав уваги на Гольфівські перемикачі?

6. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Венто то і є Гольф 3 але в іншій буді!

7. Romko

Romko Active Member

VW Vento

На рахунок газети, то також знайщов тільки по одному телефону, загнули ціну 200 грн., я вже навіть не знаю де шукати.

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

в Автостопі. 2 кнопки на склопідйомник Г2-60 грн. (неоригінал, але цілком пристойної якості).думаю, твоя кнопка має бути під замовлення.

9. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Знаю, що тільки під замовлення, сьогодні зранку був в магазинчику на Зеленій, така мая фіня коштує 300 грн, я прозрів!!!!!

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
  11. Romko

Romko Active Member

VW Vento
  12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Найменша ціна з доставкою в Україну 66 уо по орігиналу, замінник - 59 уо. Я б брав тількі орігінал і ніяких замінників. Різниця в ціні між німи дуже мала, а от орігінал буде набагато якісніший!!!!

13. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Хочу тебе зразу запитати, а чи можна його відремонтувати, там здаєть пообгорали контакти, надіюся що там крім контактів нічого мудрого не має, яб сам щось придумав з тими контактами, тільки не впевнений чи вони витрамають напругу, ну щоб не горіло, твоя думка?

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Спробувати завжди можна.
    В мене була подібна хісторі в Криму. Перед виїздом додому зник ближній. Вскрив, подивився, але там настільки все поплавилось, що нічого не поробиш. А додому без фар їхати не добре. Дальні фари включаються тільки при роботі ближніх.
    Що я зробив... Я знайшов радянський тумблер, 2 провода. Підпаявся до відповідної контактної группи на самому переключателі у самих основ контактів, поставив його на місце і включав ближній тумблером. Ну й дальній теж працював. Потім знайшов рідний переключатель і замінив ту "доробку". Вона доречі так і лежить у мене дома. А у бардачку ще 1 запасний. :)

15. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Така і вмене ситуація, перемикач здох, тільки я ще його не розбирав, цієї суботи хочу засуноти туди свої руки, а на рахунок ближнього то попередній господар машини так і зробив, просто взяв і вивів тумблери на панель, но вони такі страшні і так страшно дивляться, таке враження він їх зняв з якогось трактора. тому і шукаю заміну старого перемикача, або хоч відремонтувати старий якщо відремонтується. А коли ти розібрав свій, там якась платає, чи просто контактна група і чи тяжко його зняти, на що мені звернути увагу? І ще, це у всіх Голтфах така хвороба?

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

При ціні нового 300 грн в магазині то на шроті 100 нормальна ціна. Якшо твоя ремонту не піддається то бери.

17. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Якщо не відремонтую то прийдеться брати з шроту.

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Я не знаю устрою твого перемикача. Але якщо він перестав працювати, то краще візьми на шроті. :)

19. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Скоріше всього що буду брати, бо старий в суботу зняв, приніс додому, розібрав, і виявилось що йому вже нічого не поможе, погоріли як контакти так і деталі.

20. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984

Я незнаю схеми твоєї машини ,але якщо горять контакти то треба ставити реле ,щоб розгрузити контакти перемикача. Бо є ймовірність того що вони знов вийдуть з ладу, а з реле малоймовірно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)