Всім привіт. От поміняв я свого Гольфа на Кадді. Купив вантажного але з заводськими вікнами. От тепер задумався над його переобляднанням в пасажир. І хочу попробувати зробити все сам. Так щоб на совість зробити тепло звуко і віброізоляцію. Якщо хтось щось може підказати по матеріалах, документах і самому процесу буду радий почути ваші думки, можливо в когось є якісь ідеї по дизайну чи щось таке. Хочу зробити 5 місць але деколи при потребі доставляти ще 2 сидіння (заводом це дозволено).
Дозвіл на переобладнання транспортних засобів. Добрий день! Ми можемо допомогти Вам з документами на переобладнання вашого автомобіля. т. 098-505-84-65
привет! перезвони мне 067 6722774, Дима помогу с материалами, да помог бы вообще тема для меня интересна
ГрандСервіс Переобладнання автомобілів з вантажних на легкові. Компанія займається комплексним переобладнанням авто: врізання, тонування вікон, перетяжка салону, шумоізоляція авто, перетяжка і встановлення сидінь, встановлення аудіо і відео систем. В нас індивідуальний підхід до кожного автомобіля і з урахуванням усіх ваших побажань. Ми гарантуєм вам відмінну якість, помірні ціни, швидке виконання! Адреса м. Львів, вул. Ніщинського, 35 (бічна Личаківської) Тел. моб. 0676761914, (032) 2240650 Пошта info@grandservice.lviv.ua
всім доброго дня я придбав caddy свіжопригнаний, купив оригінальні сидіння ззаді від лайфа, мені потрібні кріплення до них.ніхто не знає де продаються?? якщо хтось може надати інформацію пишіть на мейл або дзвоніть 0508323083 буду дуже вдячний
Спробуй заїхати в Солонку. Я там пару машин переобладнював. Під всі сідушки, які я привозив кріплення вони або робили або в них були. на телефон 0660603706
Добрий день! Цікавить мене чи вдалось Вам переобладнати свого каддіка. Я приблизно в такій ситуації. Якщо я правильно зрозуміла, то у Вас екофул. В нас також...і тому мені потрібно в деяких питаннях порадитись...