Добрий вечір. Хто переобладнував VW Caddy з груз на пасажир? Підкажіть, будь ласка, де (або хто) у Львові (або області) виконує такі роботи (немає часу гнати машину в Бердичів чи іншу область). Цікавить тільки сама робота, бо всі потрібні документи вже є. Якщо можна то майстрів які виконують всі роботи одразу (вирізка вікон, обшивка салону, обезшумка і сидіння). П.С.: було пару тем по переобладнанні але так і не знайшов підходящої інформації. наперед дякую.
ГрандСервіс Переобладнання автомобілів з вантажних на легкові. Компанія займається комплексним переобладнанням авто: врізання, тонування вікон, перетяжка салону, шумоізоляція авто, перетяжка і встановлення сидінь, встановлення аудіо і відео систем. В нас індивідуальний підхід до кожного автомобіля і з урахуванням усіх ваших побажань. Ми гарантуєм вам відмінну якість, помірні ціни, швидке виконання! Адреса м. Львів, вул. Ніщинського, 35 (бічна Личаківської) Тел. моб. 0676761914, (032) 2240650 Пошта info@grandservice.lviv.ua
переобладную Caddy на пасажир, крісла купив від сеніка і зараз стоїть питання кріплення. Можливо в когось є досвід, щоб дати розумну пораду. До власників caddy з сидіннями від сеніка велике прохання поділитись фото кріплення, дякую!
кріплення потрібно самому робити. Варіантів виконання є багато: від звичайних скоб(П-подібних) і до каркасу. Спочатку потрібно визначитись як саме ти бачиш свої крісла на машині, тобто якщо їх зняти має бути рівна підлога чи не принципово? Від того і танцювати. Я тобі скинув в приват посилання на тему "каді і переобладнання". Не полінись і почитай трохи, там і фото є різних варіантів кріплення.
дякую, ссилка дуже корисна, інформації багато. Робити прийдеться самому це я вже зрозумів, та от хотів би бачити яке воно готове виглядає. В мене сидіння від Сеніка.