Переобладнання VW Caddy

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем XAOC, 24 сер 2011.

1. XAOC

XAOC Новачок

VW
    Добрий вечір.
    Хто переобладнував VW Caddy з груз на пасажир? Підкажіть, будь ласка, де (або хто) у Львові (або області) виконує такі роботи (немає часу гнати машину в Бердичів чи іншу область). Цікавить тільки сама робота, бо всі потрібні документи вже є. Якщо можна то майстрів які виконують всі роботи одразу (вирізка вікон, обшивка салону, обезшумка і сидіння).

П.С.: було пару тем по переобладнанні але так і не знайшов підходящої інформації.

наперед дякую.

2. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Привіт! переробляв спрінтера у львові! 097 30 55 977 Саша! роботою задоволений!

3. klub

klub Новачок

Volksvagen Caddy
    Добрий вечір. Порадьте де у Львові можна знайти задні сідушки для VW Caddy. Бажано від рено сценік.

4. grandservice1

grandservice1 Новачок

grandservice
    ГрандСервіс
    Переобладнання автомобілів з вантажних на легкові.
    Компанія займається комплексним переобладнанням авто: врізання, тонування вікон, перетяжка салону, шумоізоляція авто, перетяжка і встановлення сидінь, встановлення аудіо і відео систем.
    В нас індивідуальний підхід до кожного автомобіля і з урахуванням усіх ваших побажань.
    Ми гарантуєм вам відмінну якість, помірні ціни, швидке виконання!
    Адреса м. Львів, вул. Ніщинського, 35 (бічна Личаківської)
    Тел. моб. 0676761914, (032) 2240650
    Пошта info@grandservice.lviv.ua

5. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    Сидіння для Caddy

Підкажіть де можна знайти заднє сидіння для Caddy?

6. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    на авторіа є дуже багато.

7. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    дякую, знайшов відносно дешево.

8. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    переобладную Caddy на пасажир, крісла купив від сеніка і зараз стоїть питання кріплення. Можливо в когось є досвід, щоб дати розумну пораду. До власників caddy з сидіннями від сеніка велике прохання поділитись фото кріплення, дякую!

9. baryga

baryga Початківець

audi a4
    маю 2 сідухи

10. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    Та я вже купив сидіння, мене більше цікавить кріплення для них

11. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    кріплення потрібно самому робити. Варіантів виконання є багато: від звичайних скоб(П-подібних) і до каркасу. Спочатку потрібно визначитись як саме ти бачиш свої крісла на машині, тобто якщо їх зняти має бути рівна підлога чи не принципово? Від того і танцювати. Я тобі скинув в приват посилання на тему "каді і переобладнання". Не полінись і почитай трохи, там і фото є різних варіантів кріплення.

12. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    дякую, ссилка дуже корисна, інформації багато. Робити прийдеться самому це я вже зрозумів, та от хотів би бачити яке воно готове виглядає. В мене сидіння від Сеніка.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)