Підкажіть, будь-ласка, чи реально переставити кондюк з Golf 3 ABF на ABD. Наскільки складно, якщо це можливо, і що саме треба переставляти з підкапотного і з торпеди?
Відповідь: Перестановка кондиціонера з ABF на ABD (Golf 3) А моторчику не буде важкувато себе везти і кондюк крутити? Думаю буде.
Відповідь: Перестановка кондиціонера з ABF на ABD (Golf 3) ти б краще поміняв ABD на ABF разом з кондюком
Відповідь: Перестановка кондиціонера з ABF на ABD (Golf 3) Я думаю, що ABD з кондюком це то саме що Golf Variant з двигуном ABD :-D
Відповідь: Перестановка кондиціонера з ABF на ABD (Golf 3) Бормане, поки сюди не зайде Маркел, ти нічого в тєму не прочитаєш Ги-ги... Вже й мене потянуло потриндіти про кондюки... такст ладно, стримаюсь
Відповідь: Перестановка кондиціонера з ABF на ABD (Golf 3) але не смертельно 60 коней хватить на бормана. то набагато складніше. реально головне шоб кріплення компресора знайти від твого мотора, і прийдеться замінити деякі шланги високого тиску, а також гіморой по торпеді, але можна.