Вчора перестав працювати індикатор поворота (при включені правого поворота, при лівому все працює) також і самі повороти (праві - не працюють, ліві - працюють), при аварійці те саме - працюють тільки ліві. Також не працюють правий стоп та габарит. Де шукати проблему? І підскажіть де шукати масу, бо підозрюю що це від вібраціїї кузову(на природі голосно музика грала, номери дзеленчали).
на мою думку, після вивчення електросхем на свій пассат - то в тебе обірвало повністю правий борт. я можу помилятись,але здається, що це масса. я ще перегляну схему разок. або навіть подивись чи випадково не від*єднався роз*єм на блоці управління. маса знаходиться біля блоку управління. там така собі "розеточка зі штирями" на кузові
блок управління - це той блок, де сходяться всі роз*єми, на ньому реле і запобіжники. ти запобіжники перевіряв ????може там причина???
Якщо не помиляюсь, то там не один запобіжник за це відповідає, а так щоб декілька перегоріло - сумніваюсь. Зараз збираю різні варіанти і піду шукати причину, бо то вчора ввечері побачив.
Однозначно схиляюсь до відсутності маси на правій задній фарі, найпростіше перевірити тестером. Правда відсутність горіння індикації повороту з цим не в"яжеться, це вже якась окрема поломка - пропав контакт з релюшкою поворотів.
по схемі - то все в*яжеться, тільки стоп тут лишній. бо повороти і аварійка - то одне реле і все входить в один роз*єм. там їх 3 - 4,5,7-контактні
До чого тут стоп чи не стоп - можна сформулювати по-іншому - повністю не паше права задня фара - єдина причина цього може - відсутність масси.
Знайшов!!! Все набагато простіше, відійшов розєм від задньої фари і все добре запрацювало! Але "Правда відсутність горіння індикації повороту з цим не в"яжеться", бо коли я рухав блок управління, то починала блимати лампочка індикації(але швидко) і через 1 - 2секунди переставала.
Так все працює, тільки цікаво чому не працював тільки передні поворот, якщо задня фара була відключена.