Перетин польського кордону

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем XFox, 27 гру 2010.

1. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Привіт всім, народ, збираюся в середу їхати через польщу в угорщину, підкажіть хто їздить, коли краще перетинати польський кордон, щоб не попасти на перезмінку, чи ще щось там, планую їхати через Шегині...

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    в суботу по обіді

3. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    А чому так дивно плануєш свій маршрут? Підозрюю, що у тебе відкрита одноразова польська віза - тоді так... ці "напівцигани" тебе можуть не впустити. А щодо кращої пори доби для перетину кордону - я завжди їздив вночі (потім по дорозі спокій і їдиш собі на "расслабоні"). Одне пам"ятай - десь годинки 2 до та після перезмінки (08.00 та 20.00) ККД роботи митників і прикордонників практично дорівнює 0... вони проходять "адаптацію"...:D

4. XFox

XFox Місцевий

Та ні, в мене мультивіза польська, суть в тому, що то буде перший вїзд в шенген... Бажано щоб був через країну що його видала... Та і не думаю, що дороги там гірші ніж в нас...

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Май на увазі що на кордоні польський прикордонник захоче щоб йому показали запрошення по якому видали візу. Якщо такого нема, то можуть завернути.

6. XFox

XFox Місцевий

Маю таке ) Я питався про час перетину )))

7. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Я мав на увазі маршрут на Закарпаття - а ця дорога досить непогана (якщо не найкраща в нашому регіоні)!
    У випадку спільного кордону з нашою країною - ОБОВ"ЯЗКОВО країною першого транзиту є країна,що видала візу (Польща), а потім вже ні...

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Це протизаконно і розраховано на лоха.
    Якщо прикордонних вимахується то треба тут же вимагати письмового пояснення (а не усного!) і тоді вони закривають собі пельку....

9. XFox

XFox Місцевий

Ні, не обовязковою... Просто наступного разу можуть не дати мультивізу

10. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Неправда,звідки такі слухи беруться?, можеш зразу їхати куда хочеш,але потім мжливі проблеми з отриманням наступних віз...єдині хто чув шо можуть домахатись це власне угорці,навіть якщо ти вже був в Польщі і це не перший перетин кордону
    +1500
    з вересня їздив 4-и рази всі без запрошення,жлдних питань в них не виникало

11. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Народ, я розумію, що всі ми дуже мудрі і гонорові, але якщо людина пише ОБОВ"ЯЗКОВО - то це означає, що краще для власника візи САМЕ ТАК І ЗРОБИТИ, щоб уникнути незрозумілих ситуацій в майбутньому !!! Ви всі знаєте закони, які написані для Вас, а я знаю ще й внутрішні інструкції, які, в письмовій або усній формі, написані для працівників дипломатичних установ... (а це трохи інші речі, повірте мені!)
    P.S. як завжди: в кожній темі більше флуду ніж очікуваного результату...

Останнє редагування: 27 гру 2010
  12. Sluva

Sluva Active Member

Між словом ОБОВ"ЯЗКОВО і БАЖАНО є суттєва різниця,його ніхто не ЗОБОВЯЗУЄ перетинати кордон з Польщею якщо він не має бажання це робити,з ж твого поста можна зрозуміти ,що коли він не перетне перший раз кордон з Польщею то його не пустять в Шенген зону без цього

13. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Якщо поїде на кордон з Угорщиною або Румунією - 99% відсотків,що не впустять! Такі прецеденти бувають по роботі мало не кожного тижня - і це з людьми, які мають візу країни Євросоюзу, що передбачає транзит через інші країни (наприклад, чеську візу)! Згоден, що це суперечить нормам і візовому кодексу країн єврозони, але я б хотів побачити на скільки у Вас вистарчить запалу відстоювати свої права перед мадярським чи румунським пограничником, якого Ви взагалі не розумієте ( а йому на Вас насрати)! Спробуйте відкрийте собі, наприклад, чеську візу і (перший раз!) купіть квиток на літак/автобус у Німеччину, Францію - НЕ БАЧИТИ ВАМ БІЛЬШЕ чеської візи! Отже, слово ОБОВ"ЯЗКОВО було написано саме з метою виключення подібних ситуацій для топікстакера у майбутньому і розведення різноманітних демагогій на тему "Що ми знаємо про нашй права у Європі і як ці права виконуються"! :hi:

14. XFox

XFox Місцевий

Тема була про ЧАС, про те, що треба перетинати кордон тої країни, що дала візу я і сам знаю :D
    То шо їм на нас насрати, бо ми для нех бидло, хто не вірить, хай їде в Угорське консульство в Ужгороді )))

15. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Вибач, старенький, за флуд у твоїй темі... просто я маю справу з реаліями стосунків українців з дипломатичними установами і знаю відношення до НАС ВСІХ зсередини цих установ (працюю в одній з них) ... от і хотів якось, на майбутнє, застерегти від "правильних" кроків ... а то, ніби, робиш все правильно - а виходить як завжди! :D
    А по темі : зараз черги будуть постійно - поляки їдуть щось прикупити на Новий рік, а наш народ - щось заробити на той же Новий рік та Різдв"яні свята... Якщо нічого з собою не везеш - їдь краще на Краківець.. там РЕАЛЬНО працює "зелений канал", по якому проїдеш набагато швидше. Тиждень тому їхав своєю автівкою у відрядження - 1.5 год (включно з польскою стороною і купівлею там "страхованя").

• Подобається Подобається x 1
  16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Рус, +1
    Щодо часу... Не знаєш на яку зміну нарвешся, і чи захоче власне ця людина "адаптуватися" чи спати саме в у твій час перетину кордону (а може він перед тим велихий кухоль кави випив, чи травки покурив :morning1:). То як повезе. Тре їхати тоді коли корків менше (як правило вночі), бо перед новим роком там завжди повна ...

17. Sluva

Sluva Active Member

А що Румунія вже теж має Шенген візи?дивно...
    р.с. сотанній раз їхав через Краківець в кінці листопада...стояв 6 год. по "зеленому коридорі",а ще тиждень перед тим то проскочив за 30хв дві границі,тобто тут не вгадаєш....

18. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    найкраще їхати в період з 2 ночі до 6 ранку. правильно мислиш перетинай кордон тої країни візу якої отримав, мав я інцендент, в мене була шенгенська Франції і їхав я в Францію, але білет мав до Штутгарта, то на кордоні з німцями(в них з англійською туго) задовбався пояснювати що туда дешевше, а звідти мене заберуть. Якщо ти скандальна людина, то не бери запрошення,400 баків(або еквівалент)як попередні люди кажуть. і будеш стояти там доказувати,що вони мають якесь письмове пояснення дати, були такі,їхали до Львова за документами.в мене журналістська віза,тому без проблеми проїжджаю(правда і водки з цигарками не вожу.))) бери всі доки,які маєш.гроші і їдь на 2 годину на кордон.))

19. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Румунія - країна Євросоюзу, але не шенгензони... Але не стосується нас (країни третього світу) - для в"їзду до цієї крани ми повинні мати дійсну шенгенську візу! Те що Румунія не у Шенгенській зоні вносить незручність у життя самих громадян Румунії - в них надалі є паспортний контроль при виїзді з країни...Якщо у Вас буде відкрита румунська віза, то Ви маєте право перебувати ТІЛЬКИ на території Румунії. Знаю особисто одного поважного пана, що є почесним консулом Румунії - так він не може дочекатись, коли ж країна стане членом Шенгензони (він вже собі наперед порахував)!!! :D

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Вобшем РУС и все кто тут писал,правы по немножку!На счет очередей,приглашений и настроения у пагранцов!От себя додом про катту польши (они тоже полюбляют спрашивать.И сам наверное знаеш про все лампочки и габариты и про тонировку)это все как на како-го польского мытныка попадеш!!!

РУС: на счет КРАКОВЦА большинство людей прокнокали и рынули все туда на зеленый!!!Но XFox можеш выезджать где-то ночью (повторюсь раз на раз нне приходится) и вероятность того что там ментше машин 60%!!!!Про Шегини я незнаю,но мжно сказать про все границы одно и тоже!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)