Йду завтра перший раз у перший клас:D,вірніше веду сина !!! Є тут такі ж "першокласники"?Готові до гризіння того граніту заново? Хто хвилюється більше:батьки чи діти-першокласники?
Вітаю, Вас Ярик, РОС. . . і всіх ''першокласників'' і 'першокурсників''! Це справді все дуже серйозно - наснаги вам в навчанні! Я тут майже наймолодший і добре пам'ятаю свій перший клас, а водка з першого курсу певно досих пір виходить. ))) Я думаю ці події усі добре пам'ятають, не залежно від віку!!!
Школу не пам"таю, а от перший курс тіхнаря(після 9 класів)!!!! Та й наступні 5років- ото житуха була, не те що зараз: пильонки, розпашонки, повзунки! Вітаю всіх у кого сьогодні щось трапилося в перший раз!!!
Слушай не хочу показаться грубым,но по моему сейчас КУЧА ПАМПЕРСОВ есть,и не махать себе мозги с "пильонки, розпашонки, повзунки"
памперси то палка а двух канцах замотай собі тулуб нижче спини в клійонку з ватою побачиш шо шкіра зіпріє і буде запалення а в дитини та шкіра в рази ніжніша так шо памперси бажано тіко у випадках коли інакше ніяк (гуляти, спати і т.д.) так шо не все так просто пеленки і повзунки ніхто не відміняв
DEMO + 1. Памперс - памперсом. саме краще і найгігієнічніше для дитини - пельонка. + правильно замотана. Від тих памперсів в дітей ноги криві будуть. Ось така х...ня. по темі: Зараз мабуть більше переймаються батьки. Діти будуть переживати коли перший раз тата чи маму в школу визвуть. Преші батьківські збори. Перша проба алкоголю, перша обригана шкільна форма. перша дискотека і можливо перший, наголошую - МОЖЛИВО, секс з фініта ля комедія.......... акселерація панове)))))))))
Ти правий! Але в тіхнарі про це і думки небуло, а якщо з"влялася то лише в якості жарту. Я мав на увазі що життя було беззаботне, впорівнянні з теперішнім