Перший раз у перший клас!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ярик, 31 сер 2009.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Йду завтра перший раз у перший клас:D,вірніше веду сина !!!
    Є тут такі ж "першокласники"?Готові до гризіння того граніту заново?
    Хто хвилюється більше:батьки чи діти-першокласники?

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Успіхів тобі у цій нелегкій справі:girl_angel:

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Вітаю!!!
    Завтра моя доця іде на перший курс універу. Те саме, що в перший клас.

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Вітаю, Вас Ярик, РОС. . . і всіх ''першокласників'' і 'першокурсників''! Це справді все дуже серйозно - наснаги вам в навчанні! Я тут майже наймолодший і добре пам'ятаю свій перший клас, а водка з першого курсу певно досих пір виходить. )))
    Я думаю ці події усі добре пам'ятають, не залежно від віку!!!

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Школу не пам"таю, а от перший курс тіхнаря(після 9 класів)!!!! Та й наступні 5років- ото житуха була, не те що зараз: пильонки, розпашонки, повзунки! Вітаю всіх у кого сьогодні щось трапилося в перший раз!!!

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Слушай не хочу показаться грубым,но по моему сейчас КУЧА ПАМПЕРСОВ есть,и не махать себе мозги с "пильонки, розпашонки, повзунки" :) :) :)

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    памперси то палка а двух канцах замотай собі тулуб нижче спини в клійонку з ватою побачиш шо шкіра зіпріє і буде запалення а в дитини та шкіра в рази ніжніша так шо памперси бажано тіко у випадках коли інакше ніяк (гуляти, спати і т.д.) так шо не все так просто :) пеленки і повзунки ніхто не відміняв

• Подобається Подобається x 1
  8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    DEMO + 1.
    Памперс - памперсом. саме краще і найгігієнічніше для дитини - пельонка. + правильно замотана. Від тих памперсів в дітей ноги криві будуть. Ось така х...ня.

по темі:
    Зараз мабуть більше переймаються батьки. Діти будуть переживати коли перший раз тата чи маму в школу визвуть. Преші батьківські збори. Перша проба алкоголю, перша обригана шкільна форма. перша дискотека і можливо перший, наголошую - МОЖЛИВО, секс з фініта ля комедія.......... акселерація панове)))))))))

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ти правий! Але в тіхнарі про це і думки небуло, а якщо з"влялася то лише в якості жарту. Я мав на увазі що життя було беззаботне, впорівнянні з теперішнім:):):)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)