Сердечно вітаємо нашого брата Петра (Бейліса) із днем ангела! Нехай твій автосервіс процвітає, а ангел-охоронець завжди їздить із тобою на задньому сидінні і оберігає тебе і твою супер-пупер-мега-турбо-тюнену машину від всяких неприємностей на дорозі і взагалі по життю. Міцного тобі здоровля, зелених грошей, особистого щастя, вірних товаришів, мирного неба над головою, чистої води і ніякої біди! Многая літа! Вітаю також всіх Петрів і Петровичів, які у нас ще є в клубі! Щоб у вас всьо було добре!
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Приєднуюсь до привітань для Петра (Бейліс), а також для всіх Петрів та Павлів. Будьте здорові, нехай вам щастить на атомобільних та на всіх інших дорогах життя. Файно св'яткуйте іменини, щоб було що згадати:grin: .
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Приєднуюсь до вітань!!!Всього найркащого і дякуємо за знижки в Автостопі!!!:-D :-D :-D
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! +1 ! Нех щастить! Удачі, щастя і любові! Ні гвоздя ні жезла!
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Ну братело і від мене вітання приймай. Здоровя, грошей, і удачі ! ! !
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Також пирєднуюсь довітань!!!!!!! всього всього найкращого!!!!!!!!!
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Петро наївся салату и неможе говорити!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Привіт! Я ваш новий друг. Вітаю зі святом Петра і Павла. Може середь вас також є і Павлики і Павліни?:mrgreen:
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Ну нарешті, а то я вже подумала в що в нас ядерна зима:twisted:
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Петро ! Вітаю !!! Всіг благ ! Фінансової стабільності та сексуального довголіття !!!!
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Щоб в тебе всьо було і за то нічого не було!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Вітаю Петро. ЗЫ. І не думайте шо я спізнився. ще вчора ввечері йому смс відправив.
Відповідь: Петро! Приймай вітання з іменинами! Тільки нет підключили! всім велике дякую! дорогі друзі!