Мені як завжди щастить в аку жару і пічка поломалася (для тих хто не вкурсі пічка може дути холодне повітря) одним словом я виключав її і при кінці регулятора воно не хотіло виключатись до кінця приклавши трошка сили шось тріснуло і так пару раз я пробув тож тріскало як включаєш пічку то вона гуде але не дує хто знає де таке ремонтується і кіко коштувати буде. дякую
Відповідь: Пічка ну що непонятного, якщо вікно працює то можна в жару обійтись і без пічки. відкриваєш 4 вікна і газ в підлогу.
Відповідь: Пічка я ж не питав шо можна зробити в замін, а як зремонтувати пічку. Я вікна відкривати не буду мене то харить
Відповідь: Пічка Спочатку скидаєш щиток там де регулятори пічки і дивишся що там, швидше всього що в тебе злетів якийсь тросік регуліровки! Там немає нічого складного можеш спробувати, якщо нічого невийде тоді вже їхати на сервіс!
Відповідь: Пічка як шо злетів то то непроблема, але чомусь я думаю шо він там кріплення поломав то треба там поклеїти пошаманити бо миняти буде недешево, там поломався тросік шо відкриває заслонку холодне тепле повітря ше хочу сказати як шо людина ніколи цього небачила то буде нелегко тросік назад затягнути, я памятаю свої перші тросики печкі в пасаті було зовсім невесело!
Відповідь: Пічка Я повністю з тобою згіден, але ж треба колись починати, інакше він так і нерозбереться в тому! А проблеми з пічкою дуже часто бувають!:-D Я згадав як я от недавно взявся за ту прокляту пічку і мені аж настрій піднявся!
Відповідь: Пічка Крутілки регулятори просто тягнеш на себе, далі ту пластмасу,де намальовані позначкі, просто відщолкуєш,але акуратно бо вона делікатна, і там побачиш 4 болтіка - відкрутиш їх і все!
Відповідь: Пічка Для початку валерянкою, або Олівє - заспокоїтісь. А якщо то вже недопоможе тоді клей це останній варіант.:mrgreen: Нанюхатісь і забути про ту печку!:mrgreen:
Відповідь: Пічка справа дійсно мінінгітна !!! але коли все зробив (як шо зробив) то гордість просто переповнює тебе!
Відповідь: Пічка каротче поїхав на сервіс, там не так всьо просто майстер 2 год *бався, бо шось своє докручував допаював.... і то всьо вйишло на 50 грн
він перегрітий,я регулярно його вирівнюю і ставлю знову ,а його знові і знову гне при переключенні між контактами положення пічки