Піддон для Passat B5 1.8T 99

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем SilentCry, 15 лип 2007.

1. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999
    Привіт! маю проблему, бо на ямі пробив піддон і все масло пішло спатки.... Питання де можна срочно пробити піддон у Львові... Крім Алекса, який сказав що привезе з Києва за 4 дні за 200 паперів! Наперед дякую!

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Піддон для Passat B5 1.8T '99

Один пробив, хочеш ще один пробити? ;-)
    Він сілуміновий? Варити не пробував?

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

пробуй в автостопі

80977474971 - Петро

4. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999

Піддон в мене алюміній+чугун, тому він тріс і зварці не підлягає(( Повністю тріс! На Автостопі сказали що буде за 5-7 днів, бо вони будуть з Бундеса гнати... Я сьогодні зранку замовив на Алексі, ціна на 50грн дороще ніж на автостопі, коротче разом з герметиком має бути 1005грн. І завтра зраненька вже мають з Києва привезти! Отакі то пироги! Але тепер говепитання... Мені сказали що для того щоб замінити піддон треба знімати балку і фронтальний ремінь! А без того ніяк не можна, я не хочу щоб ремінь знімали( І ще одне, де можна пробити нормальний захист, металевий, бо Алекс сказав що 760грн з їхньою установкою, але це щось дуже дорого як на кусок металу! Дякую

5. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Мля, яку балку спереді ??? А щоб ремінь зніти - треба ввсю морду в сервісний стан переводити (тобто знімати, з радіатором, фарами і тп..).
    Я на жаль точно не знаю - але підозрюю, що трішечки розводом попахкує... Хоча хйз, може по ЕЛЗІ так і треба, хоча я у цьому щось дужжже сумніваюсь.
    По захисту - нічого не скажу, я собі так і не поставив... 150 баків - то хіба би Шеріф був (Скт.Петербург здається виробляє - досить непогана якість, надійність перевірена часом).
    Складатися вона мала б з двох частин - одна під мотор, друга під коробку, зїдає трохи кліренсу.
    Вартість в РФ складає 2500 р. = під 100 баків (двигуна) і 30 баків для коробки... Поставити можна і самому, деякі умудряються знайти і за 100 євро купити і поставити.

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а ти казав шо з ВВ клубу ?

7. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999

Ні, не казав, бо я тут тільки зареєструвався! А що дадуть якусь скидку?)

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

дадуть, тіко треба карту в Мартіні купити!

9. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999

Наразі Ви говрите незрозумілою мені мовою(( Яка карта, яке мартіні? Не думаю що там знижка така вже і велика! Але все рівно дякую...

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Мартіні - нік учасника (адміна) форуму. Карта - клубна пластикова картка що дає знижки в низці магазинів, сервісів і тд. Знижка в Автостопі 20% :)

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Алюміній + чавун??? Хто у вас там такий "вумний" як вутка? То написан бред повний. І чоловік. котрий так сказав незповна розуму. Бо чавун - то є сплав. І з люмінієм його не поєднують!!! 100% у тебе сілуміновий піддон, а він дуже гарно вариться. але у середовищі аргона. Тобто заварити можливо, 100%.
    У мене знайома на Толедо 1999 р.в. 1,6 мотор теж розбила піддон(куски піддона позбирала тільки), але все їй заварили. Нічого не міняла.

12. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

а кіко коштує ця карта?? чи її може придбати лише власник VW ?

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

2 Дімон - відповідь в приваті.

14. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999

Хто ставив соб ізахист металевий чи з якогось сплаву? Скільки коштує, де встановлюють, що порадите?

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

карта коштує копійки!!!
    ти щасливий власник Сіат а Сіат то брат ВольсСвагена - ласкаво просимо а клуб!

16. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Я поставив металічний захист! Привезли з Пітера! Ніби не поганий!

17. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999
    Відповідь: Піддон для Passat B5 1.8T 99

Значить так! Я тему почав, бачу що я мушу її і закрити! Минулої суботи я пробив собі піддон на Пассаті, ну і відповідно виніс пильник пластиковий! Сьогодні після 3 днів чекання на піддон з Києва від Алекса і ще + 2 дні чекати на майстра на Алексі я накінець то загнав її в ремонт!
    Розказую....
    Піддон+герметик=1005грн
    Робота=260грн
    Масло Castrol OW-40+фільтр=300грн
    Захист картера Метал=700грн
    Робота=150грн
    Розвал(робота)=150грн
    Ще пляс походу поміняв задні колодки і сальники чи салінблоки, коротче то на чому зажня балка тримається, воно коштує там по 600грн за шт. То всьо разом мні в день вийшло 1200 баксів! Чесно кажучи я прозрів від тої ціни! А якби мене там збоку не було, то вони би взагалі ще пів машини поміняли! Коротче на Алексі працюють досить класні спеціалісти, можна сказати найкращі в нашому місті, але то ще як попадеш, но ціни там просто космос! Легше блін машину купувати нову! Тому робіть висновки! Будуть питання, чекаю!

18. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Прикиньте народ у Львові є 3 чи 4 пасати з таким кольором як вмене і в клубі крім мого появився ще один, класно нє:razz: Вітаю:razz:

19. SilentCry

SilentCry Новачок

VW Passat B5 1.8T 1999

Ти це написав в цю тему, бо її багато читають і хотів щоб твою новину також всі прочитали?) :smile:

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)