Піддон

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mylka.i, 16 тра 2007.

1. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997
    ЛЮДИ ДОБРІ!!!!
    Допоможіть, якщо можете!
    А мене Golf III 1.4 1995 рік. Не можу знайти піддон на мою тачку. Машина пригнана з Німеччини три роки тому, не ма на шо жалітися, але підднон прогнив, і, напевно, був варений, заварити ще раз не можливо, знайти такого як в мене стоїть не можу ні нового , ні вживаного. Навіть по каталогу в магазині не найшли. Що порадите? Буду дуже вдячна!!!

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: Піддон

а ти на яких шротах була? бо їх є дуже багато і я впевнений шо на якомусь тай є той піддон...
    список шротів є на сайті.

шодо нового то це Петро "Бейліс" може сказати.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Думаю, вартує глянути на букви двигуна (три перші літери перед його номером) Це зможе допомогти визначити який саме піддон потрібен. Так само можна буде безпомилково замовити. Якщо Петро буде зайнятий, зможу допомогти з замовленням навіть з доставкою додому.

4. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Гляділа я на перші три букви і на всі решта також :)
    А якщо серйозно то це не допомогло, по замовленню привезли не той, я вже й не знаю як його знайти. Я за рульом не перший рік, і трохи орієнтуюся, але ця ситуація просто завела мене в тупік. До речі, на шротах, які написані на сайті, я також була........

5. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

тоді тобі до Петра в "Автостоп" на вул. Наукову

• Подобається Подобається x 1
  6. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

він точно має? Сказати від кого я?

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Треба предявити клубну карту, тоді він вже точно постарається!!!

8. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

В мене її немає. А для чого вона мені, якщо я на ваші з'їзди не маю часу приїжджати. Які переваги і де її можна взяти?
    І які вікові обмеження, чи приймаєте ви в клуб дівчат, напишіть, якщо можете хто голова клубу і як його знайти?

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

приймаємо всіх дівчат також!!!!!!!!!!!!!!!!
    карту можна придбати а МАРТІНІ то один з засновників клубу, також карта продається в магазині Євромотор що на Тургєніва біля Універсальної
    Карта коштує всього навсього 30 грн.
    По карті дії дисконтна програма маємо знижки в багатьох магазинах особливо "Автостоп" 20% знижки також сервіси вулканізації В страховій універсальна діє знижка....................... більше можна прочитати на головній сторінці про цю карту!

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Карта потрібна не для з'їздів а для економії грошей і гордості за приналежність до тусовки кльових хлопців і дівчат, інколи для демонстрації ДАІшникам ;). Вікових обмежень немає, якраз дівчат в клубі замало. Тому щиро просимо до нас! Щодо голови - у нас демократія, але якщо дуже потрібно саме голову - думаю, щось придумаємо ;). З адміністративних чи організаційних питань можна до мене або до Мартіні.

11. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Знижки діють тільки у Львові?
    До якої години буде зїзд в пятницю?

12. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

І ще одне? Яким чином картка клубу дії на ДАІшників?

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

мене рас в неділю пустили в центр ! ! !

14. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN

Їм зразу в голову приходить згадка про жарти Травела...
    Три рази хрестяться, плюють через ліве плече, миють машину і відпускають)))

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

svistun, прошу вибачення, випадково стер твій пост, коли чистив іншу гілку. Повтори пліз.

2 mylka.i :Знижки діють в кількох сервісах у Києві, скоро повішаю адреси. Щодо з'їзду, думаю цієї п'ятниці він затягнеться, буде багацько народу. Про всяк випадок візьми тел когось з учасників, будеш на зв'язку, якщо ми поїдемо кудись напр. на шашлики. Там і розповімо про даі :) Чекаємо.

16. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Зїзд буде до тих пір поки всі нерозїдуться, але це неозначає що треба чекати. Ви можете приїхати хоча б ненадовго!

17. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Нічого страшно, я тебе пробачаю. Всі кому треба було ті встигли прочитати!

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Попробуйте підїхати до іншого майстра, я знаю шо мало хто хоче братись за поварку піддона, якшо хочете я можу попитати.

П.С. а на двигун не жалієтесь?

19. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Напиши букви двигуна! вони мають знаходитися на головці (двигуна)! і я напишу коли він буде і скільки буде коштувати!!;-)

20. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

На скільки я пам'ятаю. то номер двигуна та його код знаходяться на блоку, а не на головці.
    Якщо це ABD - то знаходиться в районі трійника системи щхолодження (під ним здається).

Можно по іншому визначити - двигун моновприсковий чи з розподіленим вприском?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)