Підігрів впускного колектора

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем majuskul, 3 лют 2011.

1. majuskul

majuskul Active Member

VW Golf III Variant 1.8i 1994 5МКПП
    При вставленому реле №1 - підігріву впускного колектора, постійно подаєтся струм на елемент нагрівання - червоно-білий дріт і іде витік струму відповідно, вийнявши реле витік сруму припиняєтся. підкажіть будь-ласка в чому може бути причина? реле виглядає справним, розібрав його подавав нанього струм - спрацьовує.

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Тебе турбує , що підігрів постійно працює ??????
    Якщо так то дивись на датчик відключення підігріву колектору ( Їжачка ).
    Датчик знаходиться на крабові .
    Один на приборку іде,другий на відключення їжачка.

3. majuskul

majuskul Active Member

дяка, гляну. Наскільки я розумію він мав би вмикатись післі повороту ключа у замку запалення а не працювати постійно. Ну і відповідно вимикатись при певній температурі. У мене він працює незалежно від положення ключа, чи це нормально?

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ненормально! Має спрацьовувати лише піся повороту ключа(ввімкнення запалення), і то не постійно а поки авто не прогріється.

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я спеціально вирізав отвір в капоті щоб впускний колектор охолоджувався, а тут......

6. majuskul

majuskul Active Member

Дяка. Я так і думав, а тепер упевнений! :) Буду шукати причину. Якщо у когось зявляться ідеї - розгляну усі пропозиції :)

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ідея така - що хтось перед тобою приєднав датчик включення підігріву безпосередньо або до акумулятора або шось в блоці реле і запобіжників нахімічив.

8. majuskul

majuskul Active Member

Блок нормальний, мав нагоду замінити. буду шукати в проводці

9. majuskul

majuskul Active Member

провів перекомутацію усіх контактів, зняв пластмасовий захист з реле ( таке враження що проблема була саме в цьоу- певно заліпалу із захистом) і ніби робота нормалізувалась. дякую усім хто відгукнувся.

10. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Їжак має підігрівати суміш, щоб краще випаровувалося а отже і перемішувалося пальне з повітрям, а це і економія і потужність. Системи вприску стали ставити якраз для цього а не для збільшення вартості(складності) авто. Їжак добре допомагає при запуску в морози, я вмикав запалення на 30-60сек і авто запускалося з першого ж дрику, коли вази приходилось крутити ці 30-60сек.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)