Відповідь: Підйомник не працює? Потрібно ще казати, що таку діагностіку роблять тількі у м. Київ. PS Злі ви!!! Піду я від вас!!!
Відповідь: Підйомник не працює? однозначно тільки в Києві, бо у нас ті всі кантори шо тестують - ламєри.
Відповідь: Підйомник не працює? попробуй перевірити гравіцапу на 2 шо не працюють вона часто летить в такій моделі підйомника... да і не забуть перевірити рівень мани доречі а ти її давно міняв ?
Відповідь: Підйомник не працює? Ну народ....Це вже помоєму занадто, людина прийшла і попросила поради, а ви ??? Хтось щось в тему сказав? 2Ekonomist Rasta я сумніваюсь що на кожні двері стоять окремі запобіжники. Можливо проблема в обриві?
Відповідь: Підйомник не працює? Може бути. Тим більше вони можуть стояти окремо, біля моторів. Розбери і подивись. З.І. Мужики... Якось негарно так... Підтримую Дюка. Людина спитала, видно шо проблема в горлі стоїть... А ви якусь хню гоните... Тим більше то брат-Фольксвод... Вибачайтеся, сцуки! :twisted:
Відповідь: Підйомник не працює? нарахунок запобіжника , тов першу чергу треба дивитися а потім вже далі дивитися. Лади погнали і достатньо.
Відповідь: Підйомник не працює? Ну йомайо, а я то думаю головву ламаю ну шо то за Підйомник. Так от відповідь на питання Не стоїть.
Відповідь: Підйомник не працює? може я чогось не шарю але я 5 підйомників нарахував пятий то на заднє шкло ?
Відповідь: Підйомник не працює? Кароче, зняти обшивку з дверей, зняти фішку з підйомника (2-конт), підключити до неї тестер і дивитись чи є + при натисканні на кнопку підйомника (при вкл. запалюв.). Якшо + є, а підйомник не паше-зняти і подивитись, чи не заклинив трос, якшо все гут, а все одно не паше-підйомнику (мотору) вафля, треба новий. Якшо + немає, попробуй підстав кнопку від іншого підйомника (шоб виключити її неробочість, ше можеш послухати, чи релюха цикає, коли її натискаєш), не працює все одно-провіряй проводку на предмет обриву/к/з. Запобіжник і реле спільні на всі підйомники, кнопка блокування задніх спільна на обидва задні. Вперьод, на майбутнє пиши зрозуміліше, а то не ясно, який підйомник маєця на увазі і скільки їх в тебе в машині, читм зрозуміліше задаш питання, тим більше шансів шо поймуть і поможуть.:roll: То всі решта: не оффтопте і не флудіть хоть в технічних гілках!!!:evil: :evil: :evil:
Відповідь: Підйомник не працює? 1 Зніми обшивку дверей, подивись чи фішка кнопки і мотора під єднані 2 візми тестер або лампочку 12в і втикни в фішку мотора стіклопідйомника (переважнно вона двоконтактна і стоїть біля мотору стіклопідйомника) а несвітить лампочка або тестер непоказує напруги -проблема в проводці подивись чи є + при запалюванні на роз ємі кнопки підйомника, якщо нема то витягни роз єм, який сполучає ті двері з автомобілем.Буває туди попадає вода і контакти гниють, окислюються, дріт перетираєтся. Якщо є - провір цілісність провотки -дроти від роз єму кнопки до мотора підіймача скла. б світить лампочка або тестер показує 12в-проблема в моторі або в механіці самого підйомника(підкинює часто)