Підкапотний простір

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Wheelmann, 10 лис 2009.

1. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    Зіштовхнувся з наступною проблемою..В дощову погоду в моторний відсік закидує воду, найбільше це видно на внутрішній стороні капота, над ременем грм, все свіжо-заляпане. Весь підкапотний простір жахливо брудний..Як це лікувати? Чи поможе захист двигуна? Який ставити пластмасовий чи залізний, виключно для того щоб не закидувало бруд?

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Друже,проблема йде від колеса,я собі сам робив такий захист,щоб вода від колеса не попадала на ремінь генератора (гідравліки,помпи).Від того усі проблеми.

• Подобається Подобається x 1
  3. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    Дякую. Воду дійсно з ремня кидає. Може ще в когось якісь думки? :yes:

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Думка проста.Необхідно щоб на машині були присутні всі кузовні деталі передбачені виробником. Я маю на увазі підкрильники...на них передні задні бризговики колеса, всі частини бампера та інше. Німці машини з заводу без захисту випускають не просто так. Аеродинаміка кузова побудована так що під капот нічого не повинно попадати. Вода повинна з коліс відлітати в сторону. просто в старих машинах багато чого відломано от і вода лізе під капот. Якщо і ставити захист то тільки для картера щоб не напоротись на щось.
    Я ще ніколи не мив підкапотний простір від болота там його ніколи не було... спеціального захисту теж нема..

5. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    мо яі неправ проте думаю собі поставити захист ! є такий з тонкої бляхи коштує 250 грн )

6. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Захист поможе, в мене теж закидує бруд без захисту.

7. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    З заводу на ті ремені ставиться маленький захист, я знайшов на шроті на липинського за 40грн. Більше болота не закидає =)

8. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    А хтось хімію купляв для миття підкапотного? Просто керхером пробував, не бере)

9. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036

Під номером 10 цей захист що ти кажеш?

Останнє редагування: 11 лис 2009
  10. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Хімія нормально відмиває.можеш спробувати.Продається в таких банках як "Містер мускул",називається "Czustu silnik",результатом задоволений.

11. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    ага,стало набагато чистіше, але всеодно брудновато, треба ставити захист пласмасовий або желізний, тоді все буде гуд. Під номером 7 тоже б не помішало, бо з лівого колеса також закидує! По малюнку видно що можна тільки №3 поставити і все.

Останнє редагування: 11 лис 2009

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)