Зіштовхнувся з наступною проблемою..В дощову погоду в моторний відсік закидує воду, найбільше це видно на внутрішній стороні капота, над ременем грм, все свіжо-заляпане. Весь підкапотний простір жахливо брудний..Як це лікувати? Чи поможе захист двигуна? Який ставити пластмасовий чи залізний, виключно для того щоб не закидувало бруд?
Друже,проблема йде від колеса,я собі сам робив такий захист,щоб вода від колеса не попадала на ремінь генератора (гідравліки,помпи).Від того усі проблеми.
Думка проста.Необхідно щоб на машині були присутні всі кузовні деталі передбачені виробником. Я маю на увазі підкрильники...на них передні задні бризговики колеса, всі частини бампера та інше. Німці машини з заводу без захисту випускають не просто так. Аеродинаміка кузова побудована так що під капот нічого не повинно попадати. Вода повинна з коліс відлітати в сторону. просто в старих машинах багато чого відломано от і вода лізе під капот. Якщо і ставити захист то тільки для картера щоб не напоротись на щось. Я ще ніколи не мив підкапотний простір від болота там його ніколи не було... спеціального захисту теж нема..
З заводу на ті ремені ставиться маленький захист, я знайшов на шроті на липинського за 40грн. Більше болота не закидає =)
Хімія нормально відмиває.можеш спробувати.Продається в таких банках як "Містер мускул",називається "Czustu silnik",результатом задоволений.
ага,стало набагато чистіше, але всеодно брудновато, треба ставити захист пласмасовий або желізний, тоді все буде гуд. Під номером 7 тоже б не помішало, бо з лівого колеса також закидує! По малюнку видно що можна тільки №3 поставити і все.