Підкажіть будь-ласка чого гольфом 2 дьоргає по трасі в чому проблема ???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем kosmirak, 12 тра 2012.

1. kosmirak

kosmirak Початківець

GOLF 2 1.8i
    Клубна карта:
    немаю
    Хто може допомогти пишіть.... В мене гольф 2 1.8 інжектор . Виїзжаю я на дорогу буквально проїзжаю 1км і начинає ним сіпати по дорозі ривками по через раз в чому проблема...чи щось з мотром чи з інжектором чи коробка сам нерозумію.... допоможіть буду вдячний :yes::yes::yes:

2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Постійно сіпає чи через деякий час перестає?

3. even91

even91 Active Member

Passat B3 1.8 AAM '91
    В мене схожа ситуація відбувалась на Пассаті при швидкості більше 70км., почистив бензо насос і все пройшло...

4. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    паливний фільтр давно міняв? може просто нехватае на боротах палива

5. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    причин може бути дуже і дуже багато,тут тобі ніхто нічим не допоможе,ти б краще написав до кого можна підїхати щоб подивились якщо сам ради дати не можеш,в цьому випадку треба робити діагностику!

6. kosmirak

kosmirak Початківець

GOLF 2 1.8i
    Клубна карта:
    немаю
    перестає десь напевношо через 10-15 км але все рівно піддьоргує рідше

Останнє редагування: 14 тра 2012
  7. baksius

baksius Місцевий

Схоже на проблеми з трамбльором. Перевір ще високовольтні і свічки.

8. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    я б спочатку глянув паливний фільтр і бензонасос
    стикався зі схожим

9. baksius

baksius Місцевий

Сьогодні знайомий розказував що прошлого тижня мав схожу проблему ніяк не міг визначити з чим це повязано. Підставляв робочий трамблер, міняв свічки нічого не помагало аж вечером замітив що пробиває центральний високовольтний дріт, поміняв і все стало добре.
    Як люди писали вище причин може бути багато. Починай провіряти все попорядку починаючи з самого простішого.

10. kosmirak

kosmirak Початківець

GOLF 2 1.8i
    Клубна карта:
    немаю
    Велике ДЯКУЮ буду щось пробувати !!!

11. mishanya

mishanya Початківець

Golf 2
    полуосі можуть бути криві.

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А через 10-15км вирівнюються?:) полуосі дають вібрацію! А в даному випадку схоже на пропуски запалення, проблема може бути в кришці розподільника (є тріщина), бігунок, дроти пробивають, котушка пробиває чи підходить її смерть, свічки старі (на ренохі пропуски саме через них), десь поганий контакт в проводці.
    Як би проблема була в системі подачі пального то автівка давилася б ненабирала потрібні оберти, погано заводилася б, йшов би чорний дим (якщо перелив). Там стоїть монік а отже "шпує" бензу як карб в общій колектор а з нього кожен циліндр тягне по черзі собі пальне(паливну суміш), тому навіть пропушений вприск форсунки чи недостатня кількість пального не дасть такого пропуску (хочь щось тай запале свічка) а відсутність іскри і дає оці ривки. Моя рекомендація перевір систему запалення, повитерай розчинником всі провода, кришку, бігунок (доречі яка в тебе с-ма запалення: безконтактна чи контактна ? я не сильний в конструкції 1,8 моторів) ні в якому разі при зачищанні контактів не використовуй наждачний папір тільки натфіль чи напильник (ніж). Пробої можеш глянути в темному місці запустивши двигун і відкривши капот, якщо вони є то побачиш світлову виставу, заміни свічки (я користуюся бош-платинум кожні 40 тис. заміна на 60ти йдуть пропуски ціна адекватна 120-130грн комплект).
    Успіху!

13. mishanya

mishanya Початківець

Golf 2
    сорі.. не звернув уваги на деталі... просто мав таку проблему...

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Шарпає вперед-взад чи ліворуч-праворуч? На кермі віддає чи лише по кузову? Яка частота коливань (чи вони взагалі циклічні?) і в який випадках найбільше проявляється? Чи супроводжується звуками? Чи впливає на траекторію руху?

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    +1 до подачі палива.

16. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Я так розумію на дату ніхто не дивився?

17. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну якщо ніхто не написав, що це було, значить проблема існує як мінімум віртуально.

18. kosmirak

kosmirak Початківець

GOLF 2 1.8i
    Клубна карта:
    немаю
    Проблема знайдена Форсунка неробила !!!!:dance::dance::dance:

19. baksius

baksius Місцевий

Яка форсунка? Щось ніфіга не поняв. Ти щось блудеш.

20. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    доречі по свічках, хто шо радить??

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)