Підкажіть будь-ласка що за звук (відео)

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем totalcv, 17 тра 2014.

1. totalcv

totalcv Новачок

VW POLO 1.2 TDI 2012
    Підкажіть будь-ласка що за звук на відео. Його чути на одному колесі і тільки при поворотах! Одні кажуть що поворотний кулак інші шарова. (VW polo хечбек 2012 року).
    http://www.youtube.com/watch?v=kHJc561XKQc

Останнє редагування: 17 тра 2014
  2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Може бути що завгодно. Гарантії немає?
    Ти б детальніше описав, після чого сталось і т.д..
    Машина не з тих по 500 баксів, чому на сервіс не поїдеш, де тобі точніше скажуть що і до чого, для прикладу Борщ сервіс на стрийській.. Вони там файно працюють по тому.
    Бо зараз це те саме, що гадати на кавовій гущі..
    "Одні кажуть" - це ти інших форумів перечитався ))
    Все що можу рекомендувати - нікуди не їхати, викликати евакуатор з борща, бо якщо схопить клин в дорозі - дешево не відкупишся, а скупий платить двічі.. якось так

а, ти не львівський.. )

3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Как самостоятельно диагностировать неисправности привода

Первый признак при появлении выработки в шарнире - это появление хруста при поворотах и резком разгоне автомобиля. При возникновении таких звуков, необходимо произвести осмотр привода. Для этого подняв автомобиль и приняв все меры безопасности, произведите визуальный осмотр на предмет повреждения пыльников и подтекания из-под них смазки.

4. totalcv

totalcv Новачок

VW POLO 1.2 TDI 2012
    з гарантії її зняв бо обслуговуватись на офіційному сервісі в Чернівцях закруто! після чого це все сталось важко сказати оскільки майже скрізь нею ганяю як по місту так і селом) схожий тихий звук був ще зимою але потім пропав, а вже сьогодні пару раз дав нормальних буксів і почало при повотах тріщати. як на зло на вихідні поїхав в село а тут до місцевих майстрів стрьомно іти оскільки знаю що вони таку машину точно не розбирали, ще й поїздка на півтора тисячі км намічається і от не знаю чи вона витримає((

5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чоловіче, в тебе не TESLA S !
    Твоє поло нічим не відрізняється від POLO 90х років, оболочка тільки інша!
    Якщо не можеш сам колесо відкрутити - вйо до того хто може, хай перевірять хоч чи потьоків немає і гума на шарнірі ціла. А там далі буде ясно..
    А поїздка куди планується? Тільки не кажи, що в ГЕЙРОПУ !

P.S.: я бачу ти ще той сракер, тому тобі перед поїздкою варто було б взагалі на діагностику ходової, ще й враховуючи які в україні села..
    Все, я - спати, а ти шукай інфу в неті як колесо зняти переднє..

6. totalcv

totalcv Новачок

VW POLO 1.2 TDI 2012
    при чому тут пошук в неті як зняти колесо?. і не в ГЕЙРОПУ а тут по зах. Україні. взагалі це єдиний форум в який перший раз в житті написав про допомогу. але всеодно дякую за інфу)

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Імхо, звук не схожий на виробітку шруса. Скоріш за все щось попало між зубці ABS або між захист дисків, якщо диски вентильованіі (з перфорацією) і тріщить. Які наслідок може поламати датчик ABS, або вже поламало...
    Тре зняти колесо і дивитись. З іншого боку воно б завжди тріщало, а не лише при поворотах.
    До підкрилка глянь чи цілий і не тре до колеса.

• Подобається Подобається x 1
  8. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Цілком підтримую басса.

9. totalcv

totalcv Новачок

VW POLO 1.2 TDI 2012
    bass був правий! була проблема в ABS, застрагла там фігня якась витягли її даже не розкруюючи колесо! просто в мене дуже часто залітають камінці, але такий звук як на відео ще не був. ДЯКУЮ за пораду!)))

10. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    ти глибоко помиляєшся якщо думаєш що Вони там файно працюють...
    вони навіть не відрізняють поганий амортизатор від хорошого...
    був там на діагностиці після купівлі пассика

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    І я там був, помилятися може кожен. Рівень в них доволі не поганий + TÜV сертифікація висить. Мені сподобалось. Машиною займались з 9ї ранку до 17 вечора + на наступний день годинна консультація за дякую. Звичайно, що були нюанси, але я задоволений. Ціна теж оптимальна. Запропонуй альтернативу?

12. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    робити самому і тільки самому )

13. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Я тільки згідний Але дивись, мені зараз треба поміняти опору заднього амортизатора.
    Для цього треба накупити одноразових інструментів десь на 50-60 євро. Нафіга вони мені, якщо замінити це на боші коштуватиме щось 100 грн (6 євро)
    Плюс витрати мого часу будуть в 10ки разів більші ніж в них, оскільки робив б це вперше.. Це економічно не вигідно.

14. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    погоджуюсь...у твоєму випадку дійсно невигідно ///

п.с.ким працюєш ?

15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    та во, тойво.. яблука збираю.. круглорічно :rofl:

P.S.> похер бджоли, рішив сам міняти ! )
    P.S.S.> ось, закріпив dashcam взаді в багажнику, якраз над тією стійкою (місце для трикутника і аптечки)
    www.youtube.com/watch?v=cxtvHwPCvrw

16. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Я тобі ту упору за заморське пиво за 15 хв. поміняю.

17. baksius

baksius Місцевий

Я тобі ту упору за заморське пиво за 15 хв. поміняю.

18. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Зазвичай заморське пиво везу просто так.. А ти мені вже обіцяв замок зробити і х. там.. (
    Ти впевнений що то опора?
    Її там міняти то не діло велике, навіть бородата блондинка справилась б ))
    Хочу спочатку Drehmomentschlüßel прикупити і вогонь по горобцях!

Останнє редагування: 18 тра 2014
  19. baksius

baksius Місцевий

А чому ти не зконтактувався зі мною коли був тут з тим замком? Я б тобі твій оригінальний зробив і не потрібно булоб тої китайщини ставити яка , я так зрозумів , і так не працює.
    Зажав заморського пойла?

Я перший в черзі цього разу як приїдеш. :nyam2:

Сам пишеш що опора. Вона там одна зверху. Там цілий аморт зкидається за пару хвилин.

Останнє редагування: 18 тра 2014
  20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ну ти в ті часи всіх хто на армію жертвувати не хотів, матом наліво і на право крив, якось не випадало тебе тривожити..

Ми поміняли замок водія, стало ще гірше, помилка залишилась + замок не завжди показував що дверка відкрита (старий працював відмінно, тільки помилку показував). Приїхав додому - поставив назад старий, помилка повернулась. Зато помітив, що дверка пасажира - там взагалі показує, що вона завжди закрита, а помилок немає.. дивина та й годі!

Доречі, китайський брав на амазоні, десь кілька місяців назад, приїхавши додому написав їх, що він не працює - мені повернули гроші, вибачились і попросили той замок або утилізувати або залишити собі.. ось так... гейропа!

Заморське пойло не зажав, перед тим як їхати, запостив що кому привезти, ті хто просили пива - тим за дякую привіз.. все чесно і справедливо!

Пиво творить з людьми чудеса!

Я не пишу, що опора, я роздумую вголос і був б вдячним, якщо хтось, виходячи із свого досвіду, міг б підтвердити це. Тобто це лише моя здогадка, оскільки інші елементи в нормі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)