Вітаю, може хтось підказати бус (номер телефону) на Чехію (цікавить Прага), який возить туди/звідти посилки/передачі? Дякую.
+38050-528-53-26 Роман. Цей чоловік з Франківська, але кожного тижня їздить (принаймні, колись так було) через Львів на Чехію. Правда, переважно до Брна, але подзвонити і уточнити можна...
в пп написав номер, він до Праги щотижня, дзвоніть, уточняйте деталі, він може і когось ще підказати.
Стрийський автовокзал фірма " Регабус " при мені брали більше передач ніж пасажирів але то з Праги!!! Не знаю як з України!!!
Взагалі це з Праги у Львів і це розібраний салон - сідушки і обшивки. Дзвонив. Поки що вони були переповнені і не мали місця, тепер їдуть аж через тиждень.
в них багато клієнтів, треба було записатись, вони стабільно їздять, в П'ятницю зранку виїжджають з Ходорова, у Вівторок зранку приїжджають в Ходорів, іноді буває інші дні, але то рідко, здебільшого на свята. На скільки знаю, буває, записуються завчасно майже за тиждень до рейсу. І бус в них класний, спринтер, сам бачив, є кондиціонер, шкіряний салон.
Я ще раз дякую. Ну, те що в них в бусі є кондиціонер і шкіряний салон - мені ні до чого. Як я вже казав вище - мені потрібно забрати розібраний салон (обшивки, сідушки, стелю, підлогу та інш). Можна за раз, а можна частинами. В них запис на рейс, а забрати мої речі вони можуть тільки якщо будуть їхати пусті без пасажирів. Тому шукаю ще когось.