Машина глохне на холостих через 30 секунд піля пуску. Вибачайте, що не по VW, але незнаю де найти... А дуже треба.
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 Не обовязково електрика, таке може бути від надто збідненої суміші - доки працює пускова форсунка все ок, за 30 сек елекроніка її виключає і мотору починає бракувати бензину. Тим не менше, якщо є підстави грішити саме на елекричні неполадки, схеми електрообладнання для цієї машини є тут
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 Все то так, але машина бере в 2 рази більше бензину і обороти плавають. Міняв ECU, лямда-зонд і то, шо над впускним колектором. Нічого недало результатів.
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 Плавання обертів - один з признаків перезбагачення суміші.
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 а шо в такому випадку робити?
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 А може таке бути через прокладку впускного колектора? Хто може підказати?
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 регулювати Так,може, хоча малоймовірно. Для засмоктування повітря через прокладку треба, щоби в ній була серйозна діра, адже відємний тиск мізерний. Просто так така діра не робиться, це або деформація колектора (ДТП, майстри-бізони) або прокладка зі старих зошитів крохи-сина моториста. Коротше, думаю, не воно.
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 а як регулювати якшо повний інжектор?
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 Регульовочним ключем і газоаналізатором. Найкраще робити в майстрів, бо обладнання дороге дуже
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 Я замітив один цікавий момент, коли витягнути фішку з датчика температури то оберти стабілізуються і машина не глохне. Варто купляти датчик чи щось інше?
Відповідь: Підкажіть де я можу знайти електричну схему до OPEL Kadett 1.4 1991 я поміняв датчик температури обороти майже не плавають