ХТО КУПЛЯВ НАБОР КЛЮЧІ (ГОЛОВОК) ВИКРУТКИ І Т\Д ТОБТО ХОЧУ КУПИТИ В ЯЩИЧКУ НАБОР ВСІЛЯКИХ КЛЮЧІВ ЯКОЇ ФІРМИ ВАРТО БРАТИ?? Я ЗНАЙШОВ ЯКІСЬ "фАВОРИТ" ВОНИ ЯКІСЬ НАДТО ДИШЕВІ ЯКІ ПОРАДИТЕ
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ та я не знаю цін і живу я в Києві ) десь до 200 грн але щоб було багато всяких ключів головок, і викруток
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ ого то занадто для мене я просто на базарі бачив якісь по 190 грн по 400 грн просто більше всього то що вони зовсім фуфлові???
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ як будеш шось відкручувати можуть поламатися треба шукати ше старі кдючі по базарах або купувати вже дорогі
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ я ремонтую трохи дома машини! я мав і дешеві набори тоті дешеві ламаються на куски в прямому значені!
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ Цікаво де можна купити ті ключі Алєна (здається так)... Тобто там де болти мають грані всередині, а ключ треба як викрутку вставляти.
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ bardzo dobre klucze są firmy beta,niestety cena u nas poraża(bardzo wysoka),może być stanley też(tańszy jest),ja sobie kupiłem dośc porządną skrzynkę z narzędziami w castoramie(hipermarket budowlany i narzędziowy)po promocji za 80 zł,powiem że są całkiem porządne nie narzekam
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ купив собі чумайдан ключів в який входить дві тріщотки велика і мала набір насадок до них + набір рожкових + молоток + плоскогубці + газовий ключ + набір різноманітних викруток все це потянуло на 480 грн в епіцентрі. Шо можу сказати клюі канечно не професійні тобто якшо користувати часто і з великими навантаженями то підуть спати то точно, але чи часто в рядових умовах ви шось таке робите шось де треба крутити сильно все одно на сервіс їдеш а так по мєлочі то того вистача з головою ІМХО. Покищі тим набором цілком задоволений єдине чого не вистача так топодовжувачів на трєщотки і затяжної штанги якою можна затягувати болти(не рекомендують затягувати трєщотками).
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ то внутрішні шистіграніки або внутрішня зірочка, я такі голови бачив на артема на базарі та і в багатьох наборах вони також є.
Відповідь: ПІДКАЖІТЬ НАБОР КЛЮЧІВ я собі все таки взяв набор ось такий Inter Tool http://intertool.ua/ru/imgproducts/577_500 116 долярів