Підкажіть реальний розхід бензинового 1,6 на пассаті 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Speedo, 27 гру 2013.

1. Speedo

Speedo Початківець

VW
    Машинка 1,6 універсал, 1989 "пассат" треба взяти "для роботи". Ясне діло, що то все "залежить", хто як "газує", але мені чисто для роботи (щоб мати авто з великим багажником) а не для гонок. Підкажіть хто стикався, скільки реально такий двіжок (в таких роках) бере на сотню? І як він по надійності?
    http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat_b2_12572800.html

Останнє редагування: 27 гру 2013
  2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    на бізнес краще бери з дизелем

3. Speedo

Speedo Початківець

VW
    та то ясно, але зв"язуватися зі старим дизелем це завжди "лотерея" :sad:

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    в пассата таких років дизеля хорошого знайти нереально(хіба хтось капіталив), і то тоді немає чого його продавати.
    Брати бензиновий і кидати газ.
    Якщо навіть мотор "хрєновий", то шротів тьма(де мотор можна взяти за 100 у.е.) і перекинути.

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а яка вартість капіталки 1.6 дизеля?

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Колись, дуже давно, років з 10 тому, я шукав собі для роботи В2 в універсалі.
    Гарної, вартої уваги, такої машини не знайшов. Бо таку в гарному стані ніхто не продає, а шрот мені нафіг був не потрібен.
    Тому після вивчення ринку В2 - я на них забив, і купив собі для роботи В3. Що і автору раджу зробити.

7. Speedo

Speedo Початківець

VW
    та от щойно продав дорожче авто з метою зробити ремонт, а для ремонту, понятне діло, треба хоть якесь авто (бажано недуже прожорливе і вмістиме). З теперішнім буджетом на Б3 не потягну, вірніше потягну, але тоді прийдеться відмовитися від ремонтів. Залишається 2104 чи т.п. :sad:

або "свіжіша" "Славута", якою, в принципі, недуже щось перевезеш :sad:

Останнє редагування: 27 гру 2013
  8. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    вихід, або на польських бляхах, заодно і матеріальчик для ремонту дешевше.
    або я знаю людину яка займаэться газом, збере і поставить установку якісно та кваліфіковано у швидкий термін

9. Speedo

Speedo Початківець

VW
    Тобто, якщо по темі, "крокодиль" з мотором 1,6 бенз. буде "пити" не менше 10-ки по місту, а то й більше :sad:

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Я думаю в місті до 10 л маєш вписатися.

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    залежить що саме потрібно робити.
    Я здається попав до 800 у.е. 2 роки тому(десь є записи, потрібно подивитись), але я ще міняв походу щеплення та ін.

12. Speedo

Speedo Початківець

VW
    А на шроті можна взяти за 100-200 у.о., ну, але який стан, то вже інше питання :dntknw:

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    якщо 800, то краще той дизель зробити, ніж ге зі шроту. тай 800$ на різниці споживання швидко відбивається

14. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    хороший б2 найти нереально...полюбе треба буде щось робити( але авто дуже хороше :good: шукав собі 2 місяці (б3 нехотів) купив недавно після ново гороку... в луцьку .... у львові ціни на них завищені і стан тих що в продажі жахливий ! дизель не бери ! сам хотів но вони всі трупи ! хоча дуже економні... по суті шо 1.6 шо 1.8 якшо нормально їздити і добре виставлені то по місту до 9 ...якщо можу чимось допомогти по б2 пиши дзвони ...:drinks:
    п.с. 1989 року небуває походу вони ішли до 88 включно

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)