Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках Зараз моя машина на підйомнику в Ігора на Підзамче... доробить - викладу звіт.
Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках Координати коробочника: Вїзд на територію "Алмаз-інструмента", догори, прямо, поворот праворуч, за ним лівого боку СТО де працює Ігор. Його тел. 80674523399 Дешево і з гарантією. Посилання на клуб - обов'язкове. А при наявності картки - може бути дешевше
Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках Тільки шо був в Ігора, фаФА гольфу СаСа на підйомнику Якраз зняли щеплення і показували мені яке воно х%йове... Господаря на місці не наблюдалося.
Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках Ігор, він знімав коробку і зчеплення вже 2-й раз машина там стоїть з минулого вівторка... 1-й раз він сказав що судя по корзині зчеплення в нормальному стані і нема чого туди лізти, а коли перебрав коробку і поставив все назад - я прозрів! СТАЛО ГІРШЕ НІЖ БУЛО!!! Задня як хрипіла при включенні, так і хрипить, і в якості бонуса затруднення ходу ручки в нейтральному положенні (таке враження що механізм вибору передач продирається через криві вилки). Після суток регулювання куліси мені було сказано що без нового зчеплення ніяк! Вот такі пироги. Нервів була потрачена купа - як його так і моїх :-|... ну і звісно купа грошей... недовольний я чеснокажучи
Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках Дякую за контакт. На рахунок "ВАГ-коробки" я поспішив. Коробка на Шарані виявилась ...Фордівською. Совмєсноє проізводство блін. Маю конкретний мінінгіт з запчастинами тепер.
Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках 2 MARTINI Я вже плюнув на ті гроші, хоч і не розраховував, купив нове зчеплення і завіз вчора йому. Сьогодні він вже обіцяв віддати повністю готову безпроблемну тачку... подивимся що він заспіває за ціну! Але я від нього досі в ауті. 2 Rоман - мда... від Шарана того не чекав.
Відповідь: Підкажіть спеціаліста по ВАГ-коробках Якщо ти домовлявся із ним за перебрати коробку, то перебування твоєї машини у нього не має коштувати більше, ніж коштує перебрати коробку. Заміна щеплення коли знята коробка - це вже супутня операція, яка не потребує додаткових трудозатрат.