Підкажіть в чому проблема-не заводиться авто...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Irynka, 31 жов 2008.

1. Irynka

Irynka Новачок

Opel-Corsa
    Доброго дня. Машина Opel Corsa 1.2, 16 клапан.Ситуація з машиною наступна: спочатку горіла лампочка несправності двигуна-почистили інжектор. Комп"ютерна діагностика показала на каталізатор-почистили-горить дальше.Поміняли паливний насос, поставили нові свічки-машина рве, все класно, а лампочка знову загоряється(ніби в певний момент нехватка потужності)Наступного ж дня після заміни насосу-машина не заводиться. При буксируванні на передачі заводиться, але тільки натиснула щеплення-заглохла. Що це може бути??? :scratch_one-s_head:

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Як на мене проблеми з електрикою - коротить форсунка або датчики, типу холостого ходу або ж проводи на комп... Тут важко щось сказати точно... Їдь на сервіс, хай дивляться електрики...

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Детальніше розкажи:
    - Як чистили каталізатор
    - Який насос міняли

Часом ця Корса не була куплена кілька місяців назад, а продавець з Солонки?

4. xmarka5

xmarka5 Початківець

Volkswagen Pasat Б2
    всім привіт. підкажіть , в чому причина і що потрібно робити;
    залив 5 літрів бензи завів трошки потроїла потім прорвало ,проїхав 5 км і заглох я на фільтер нема бензи я перевіряю уровень масла виясняється що весь бензин уже в моторі. Порадьте чи то кольца чи бензонасос чи сальніки на клапанах...

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Якого року машина і який код двигуна...?
    Щось тут не так.... Каталізатор в принципі не чиститься... його не можливо почистити... його можна тільки поміняти.. Раз компютер показав на каталізатор значить у тебе дві лямбди.... Чи провіряли на діагностиці показники лямбд. І яка причина заміни насосу... чи міряли тиск палива..? Чи залишився в тебе протокол діагностики... якщо є то виложи сюди. Якщо горить Chek то діагностика повинна дати коди помилок

На загал в тебе симптоми розстроєного вприску... напевно свічки чорні покриті сажою. Напевне вилетів якийсь з датчиків які формують суміш.
    І ще одне ...хто порадив заводити машину шнурком.... тож 16 клапанник погнути клапана - раз плюнути.... заводити тільки АКБ, як не заводится ремонтувати ... бо буде ще більший ремонт

Останнє редагування: 7 січ 2011
  6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ого.
    Кольца і сальники ні при чому.
    Таке враження що прорвало прокладку на бензонасосі. Він в тебе механічний кулачкового типу і приводиться в дію або розпредвалом або чимось що однозначно в маслі. При прориві уплотнітеля і мембрани насоса бензин може закачуватись в мотор. Зніми насос (2 6-тигранника на 6) і будеш бачити.
    Якби весь бензин бопав десь в вакуумну систему то тобі б просто залило за 2 секунди свєчі і на тому б все закінчилось.
    Скручуй бензонасос.

7. kuandrew

kuandrew Початківець

B3, 93р.в. 1,9 ТD
    Kym, тут дві різні людини про різні проблеми пишуть....Я думаю, що опель за два роки уже мали б зробити...))))

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Блін ... на дату не подивився..... во дає наплодив постів ... людей з пантилику збиває

9. xmarka5

xmarka5 Початківець

Volkswagen Pasat Б2
    Дякую! Буду міняти.:good:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)