які порадите підкрильники на б2, крім рідних , від яких моделей інших авто можуть підійти?? наперед дякую
я собі купляв на базарі правда це в Рівному, то я купив за 350 всі 4 і нормально. А що тебе імено цікавить?
я б зрадістю купив, але в мене на базарі рідних до б2 нема, а їхати за підкрильниками десь далеко немає сенсу, тому і питаю може від іншого авто можуть підійти
Якщо не горить, то можу глянути(але не скоріше чим за тиждень) чи у мене десь залишились (передні). Машина розібралась, а от чи точно є не пам'ятаю(знаю що були).
дякую що відгукнулись, я уже найшов в одному магазині підкрилки, мають привезти. а от чи у вас від б2 не залишилось торпеди бажано у зборі з всіма пласмасками і тд, можна без панелі приладів, та задньої полки багажника, якщо у Вас був хатчбек???
Ось силка на мою колишню тему. Нажаль торпеди немає, а різний дріб'язок залишився. Які саме пластмаски шукаєте? Можливо щось і найду. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...1%E0%F2+%ED%E0+%E7%E0%EF%F7%E0%F1%F2%E8%ED%E8
підкрилки на Пасат Б2 клубна ціна 300гр.можу замовити, чекати до двух тижнів. Можна організувати доставку в Дрогобич