Подарую передні підкрильники на Гольф-Джетта 2 але то не оригінальні а кооперативні(аля ВАЗ) передумав ставити,також оригінальні бризговики(задовільний стан)-мені не стають на оринальні накладки на арки.Хто зацікавився-пишіть в приват
Відповідь: підкрильники бризговики передні чи задні? Зі значками ВВ? Якщо передні то можеш ціну кинути в приват або сюди
Відповідь: підкрильники Я б дуже хотів задні бризговики! Можу забрати навіть сьогодні, (якщо вони у Львові) до 17.00. Мій тел. 80667681397, передзвоню. П.С. Можемо із Sasa поділитись: йому передні, мені задні ;-)
Відповідь: підкрильники Буду з завтрашнього дня на роботі(ресторан Гуцульський двір,що на Південному),бажано з 10.00 до 13.00.Під"їдете,наберіть 80677496407.
Відповідь: підкрильники To Sasa: Я поїду сьогодні, бо завтра в цей час не зможу. Візьму задні, як домовлялись
Відповідь: підкрильники Велике дякую! Болотники і малі накладки на задні арки забрав! Ще би хтось праве крило недорого підігнав )
Відповідь: підкрильники Ага 150 грн шт В Луцьку мені пропонують два за 200 (одного разу майже привезли) Наразі чекаю подальших пропозицій але думаю все кінчиться "Степаном"
Відповідь: підкрильники Якось бачив Гольфа в якого на місці де стояли арки , на крилах , суцільне "сито".Це хронічна хвороба чи арки були недобре поставлені?