Хочу собі поставити якийсь захист під шківи(колінвал, генератор)! Після тої хляпи весь мотор і капот болоті, можна бульбу садити. Підкажіть, де його такого можна придбати, або хоча розміри, зроблю сам. П.С. Бачив на авторинку в Кривчицях кусок вигнутої пласмаси(тіпа на Джету, Г2), невнушає вона мені довіри і ціна - 250грн!!! Хто має розміри і неможе сам зробити, виготовлю в подарунок!
Розмірів не маю. (((( Але за такий подарок, або за невелику плату, якщо можеш зробити - був би дуже вдячний. ))) Як будеш робити собі - дай знати, а то у мене під капотом те саме!
я десь бачив на форумі(мабудь на московському), як якийсь кулібін сам зробив з підкрильника Ваз, але точно не памятаю. А на Київському хтось продає захист повністю за 300 чи 400 грн.(не металевий), але без дирок(для піддона та т.п.) Самого теж цікавлять розміри, тому хто може то нехай поділиться . Буду теж вдячний.
Зроби як я! Мені с листового алюминию вигнули. від бризг зихищало відмінно, а головне вага була мала) http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3001&page=10
Хлопці зробили класну защиту від бризг, з алюмінію і ребра жорсткості по контуру нагнули. Навіть зливний болт масла кришкою закриваеться, щоб каміння не летіло. Захист з алюмінію - класно і дешево!!!! Велике дякую topу за наданий для зразка пласмасовий захист!!!. Завтра починаю над процесом втілення пласмаси в метал... Звіт про роботу буде виложений згодом, в процесі!
о, як зробиш, - то виложи звіт і бюджет. вже давно думаю і собі шось таке зробити. будуть майстри, які таке збацають, на розхват
Трохи до теми - випадково сьогодні проходив біля одного офісу на Науковій, стоїть захист картера, правда не підписано для якого саме автомобіля і пише - "АКЦІЯ колишня ціна 540грн - нова ціна 70грн". Захист металевий. Я трохи в шоці навіть сфотографував то діло. Офіс був представництвом "Заводу ім. Фрунзе". Пошуршав в неті - от їхня сторінка з захистами http://www.perfo.ru/catalog/crank.html - є й для гольфів, але не для наших
Пасувало би завітати в той офіс. За 70грн. можна брати. Щось на сайті незнайшов на Голф2 захисти. Наразі сьогодні тільки зняв мірку і підготував метал. Блін, тра зробити фото!
Сьогодні знову був в тих краях - питав за гольфи - є тільки на Гольф 5 і пасат Б6 і новіші. Є на машини від 2000 р.в.. На залишки захистів ціна дійсно 70 грн, переважно на машини які вже не продають в салонах. Наприклад з ВАГу - Супер Б 1,8Т 2005 мех. і т п. Так що якщо у вас більш менш сучасний автомобіль є шанс взяти захист картера за смішну ціну. Інші ціни - на авео 360грн, Ланос -270грн, лачетті -336. Є захист на Фабію 1,4 - 70грн - на скільки розумію це схожий двигун на мій 1,3 - може й захисти там дуже схожі?
ROS, а можеш якось заміри скинути??? Можливо по кресленнях мені зроблять Бо пластмасовий захист, що на базарі продають, не серйозно
ROS, типу щось такого??? Прокоментуйте хто спец в цьому ділі. Попереджаю, я ще не робив подібного, і наскільки розміри правдиві, незнаю.