Підмоторний захист на Джета2, Г2!!!

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем ROS, 22 лют 2010.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хочу собі поставити якийсь захист під шківи(колінвал, генератор)! :bomb:Після тої хляпи весь мотор і капот болоті, можна бульбу садити. Підкажіть, де його такого можна придбати, або хоча розміри, зроблю сам.
    П.С. Бачив на авторинку в Кривчицях кусок вигнутої пласмаси(тіпа на Джету, Г2), невнушає вона мені довіри і ціна - 250грн!!!
    Хто має розміри і неможе сам зробити, виготовлю в подарунок!:yes:

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    маю пластмасовий захист знятий , можеш зняти розміри...
    067 27 30 495 Степан

• Подобається Подобається x 1
  3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Розмірів не маю. ((((
    Але за такий подарок, або за невелику плату, якщо можеш зробити - був би дуже вдячний. )))
    Як будеш робити собі - дай знати, а то у мене під капотом те саме!

4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    а потім звітик сюди, бо теж би поставив собі!!!

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    я десь бачив на форумі(мабудь на московському), як якийсь кулібін сам зробив з підкрильника Ваз, але точно не памятаю.
    А на Київському хтось продає захист повністю за 300 чи 400 грн.(не металевий), але без дирок(для піддона та т.п.)
    Самого теж цікавлять розміри, тому хто може то нехай поділиться .
    Буду теж вдячний.:drinks:

6. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
  7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хлопці зробили класну защиту від бризг, з алюмінію і ребра жорсткості по контуру нагнули. Навіть зливний болт масла кришкою закриваеться, щоб каміння не летіло.

Захист з алюмінію - класно і дешево!!!!
    Велике дякую topу за наданий для зразка пласмасовий захист!!!:yes::drinks::drinks::drinks:. Завтра починаю над процесом втілення пласмаси в метал... Звіт про роботу буде виложений згодом, в процесі!

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Чекаєм з нетерпінням !!! Удачі.

9. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    о, як зробиш, - то виложи звіт і бюджет. вже давно думаю і собі шось таке зробити. будуть майстри, які таке збацають, на розхват :)

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Трохи до теми - випадково сьогодні проходив біля одного офісу на Науковій, стоїть захист картера, правда не підписано для якого саме автомобіля і пише - "АКЦІЯ колишня ціна 540грн - нова ціна 70грн". Захист металевий. Я трохи в шоці навіть сфотографував то діло. Офіс був представництвом "Заводу ім. Фрунзе".
    Пошуршав в неті - от їхня сторінка з захистами http://www.perfo.ru/catalog/crank.html - є й для гольфів, але не для наших :sad:

11. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Пасувало би завітати в той офіс. За 70грн. можна брати. Щось на сайті незнайшов на Голф2 захисти.
    Наразі сьогодні тільки зняв мірку і підготував метал. Блін, тра зробити фото!

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Сьогодні знову був в тих краях - питав за гольфи - є тільки на Гольф 5 і пасат Б6 і новіші. Є на машини від 2000 р.в.. На залишки захистів ціна дійсно 70 грн, переважно на машини які вже не продають в салонах. Наприклад з ВАГу - Супер Б 1,8Т 2005 мех. і т п. Так що якщо у вас більш менш сучасний автомобіль є шанс взяти захист картера за смішну ціну.
    Інші ціни - на авео 360грн, Ланос -270грн, лачетті -336.
    Є захист на Фабію 1,4 - 70грн - на скільки розумію це схожий двигун на мій 1,3 - може й захисти там дуже схожі?

13. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Однозначно ні.

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035

Це вже в блясі!

15. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    ROS, а можеш якось заміри скинути??? Можливо по кресленнях мені зроблять :)
    Бо пластмасовий захист, що на базарі продають, не серйозно :morning1:

16. Yur

Yur Місцевий

Маю креслення захисту, кому потрібно давайте меіл.
    п.с. Правда сам ще не робив по ньому...

17. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Закидуй сюда!!! Подивимося!

18. Yur

Yur Місцевий

ROS, типу щось такого??? Прокоментуйте хто спец в цьому ділі.
    Попереджаю, я ще не робив подібного, і наскільки розміри правдиві, незнаю.

Останнє редагування: 2 бер 2010
  19. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    В стадії завершення, чеканю ребра жорсткості:

Напевно післязавтра буде примірка, фото виложу!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)