Христос ся рождає... всім привіт! появилася в мене недавно якась невідома фігня, коли їдеш собі нормально спокійно все добре і раптово при нажиманні сцеплення таке відчуття що якась собака давить на газ, оберти підскакують до 7тис. і допомагає лише коли нажимаєш на гашетку загу, то все стає на свої місця, сьоггодні це все повторилося, і я замітив що підаль трішки заклинює на тому положенні на якому я їхав. Підскажіть що це за вордулака така... і як нею боротися... ну і ще одна халепа... знову починають пригати обороти... особливо тоді коли я но заправився. Машина прогріта, заїжджаю на АЗС то оберти 800 а коли завожуся щоб виїхати звітам то 2200-2500 і так буде поки не проїду 5-10хв. а деколи наоборот просто почнуть падати... (( які можуть мути проползиції по поводу ремонту? пропозиції на подобі спалити, викінути і все таке інше нетреба.... вже пробував... завжди поверталася до мене)))
В тебе шо там, моно? Я забув. Тоді всьо шо до моніка ролі не грає. Дивися чи він нормально стоїть і чи подушка ціла. Гума на морозі могла дати тріщину.