Підшипник КПП

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем S@sha, 27 тра 2010.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Вже давно на холостих оборотах чути спеціфічний звук (фр-фр-фр) при вижатому щеплені звук зникає, і при оборотах 3000 відчувається якась вібрація на любих передачах, при 2950 і 3050 вібрації немає, не знаю може ніяки не повязано але як симптом описую - підійшов до знайомих майстів сказали що то підшипник КПП що біля щеплення. Яка у кого думка і як знімати той підшипник у гольв2 1,3 5-тиступка (здається 085)

P.S. Вижимний, діск щеплення, корзину міняв нічого не дало і ще зламався напрявляючий вижимного подшипника теж замінив

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Фуркати може що завгодно. Заїдь на яму...підніми ведуче колесо і нехай один газує на передачі (тілько машину добре закріпіть), а другий слухає звідки звук. Якщо сильно не гримить то катайся поки не почне сильніше і тоді готуйся до ремонту.

3. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    справа в тому що на передачі не чую фуркання а лише на нетральній і при холостих. а так їздити не деже хочу.
    Як той підшипник міняється - треба розбирати коробку чи просто можна зняти коробку і зі сторони шківа замінити?

4. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Треба розбирати .
    Незнаю чи знайдеш підшипник , я шукав - безрезультатно.
    Підібрав б/у .

5. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    КПП

Я так зрозумі щоб замінити підшипник потрібно зняти коробку, злити масло, розколоти її і потім замінити підшипник.
    Не зливаючи мастило і не розколюючи її я не зможу замінити підшипник?

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Ні не зможеш. Спочатку зніми коробку, а потім зляєш масло. Можеш і зразу зляти.... як собі вирішиш

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)