Підскажіть чи підходить?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем KorgUA, 15 чер 2010.

1. KorgUA

KorgUA Новачок

Wolksvagen Passat b2 sidan 1.6TD
    В мене в машині передок дуже низький хочу його підняті,найшов через інтернет пружини передні від 2,2 і 2,0 вот думаю чи вони стануть мені, по ходу вони такі самі по розмірам должні стати без проблем.Можливо хтось знає?В мене 86г седан 1,6TD.

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я б не рекомендував! по одній причині буде дуууже жорстко і авто буде дивитися в небо. Постав проставки("погані дороги") авто підніметься на 3-5см без зміни жорсткості пружини.

3. KorgUA

KorgUA Новачок

Просто пружини в мене не рідні стоять, міняні і незнати від якого двіжка.Ще як сам їду то нормально но якщо в їде 5 чоловік то черкаю дном або защитой всі ямкі....

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Тобі треба пружини від дізеля.. Дізельний двигун важчий. Всі пружини мають кольорові мітки. Попитай в хлопців на форумі в кого є ЕТКА ( в мене тимчасово знята з компа) нехай подивляться якого кольору мітки на пружинах які ставлятся на твій двигун і дай їм код свого двигуна... а потім шукай ті які тобі треба.

5. KorgUA

KorgUA Новачок

Від дизеля треба ставити нові пружини щоб піднявся передок.Я хочу взнати чи сумісні пружини від 2,2 чи вони мені стануть без проблем? Я думаю можливо вони по розмірам більші ці що від 2,2?

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо купляєш б/у то все одно треба орієнтуватись по мітках бо всунуть що завгодно. Висота пружин на цей кузов однакова...різна жорсткість. Б/У поружини всі мають різну висоту бо вже сівші. Мітки означають жосткість. Виясни які мітки ідуть на пяти ціліндрові дізелі і став такі собі. Тобто з тяжчого мотора на легший. крім того самі пружини є різного кольору...червоні наприклад коротші і мягкі... то для комфортної їзди ...чорні - жосткі для середньої їзди.... Пошукай в неті ...вивчи питання ...і не купляй кота в мішку

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)