підскажіть як ремонтувати розходомір повітря.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем drdihlofos, 21 кві 2016.

1. drdihlofos

drdihlofos Початківець

VW Golf 4
    Доброго всім дня.
    В4, повний вприск, 2,0
    Симптоми:двигун тупить, важко набирає оберти, високих нема взагалі.
    При відключенні конектора від блока розходоміра повітря-все міняється в кращу сторону.

2. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
    А який саме мотор? В мене мотор 2.0 (2Е) розходомір лопаткового типу. Якщо я відключу його то мотор пробує завестися типу хапає і відразу глохне. Без нього нема шансів завести машину.

3. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    В 2Е двигуні до повітроміра краще не лазити якщо не компетентні - краще до інжекторника звернутися.

В мене було подібне - провал при легкому натисканні на газ (рушаючи з місця) + при розгоні машина відчувалась як на прив'язі - розганялась до якоїсь короткої межі і все - щось не пускало...

Регулював з інжекторником сам повітромір: чорне коло коліщатко (030 - як на фото) відлаштовували разом з трамбльором і подачею повітря на патрубку до самого інжектора.

Повітромір2Е.png

4. drdihlofos

drdihlofos Початківець

VW Golf 4
    ну в мене трохи не такий блочок:
    [​IMG][​IMG]
    на повітрянній трубі стоїть "чоколада" з електронікою, і з тої "чоколади" виходять 2 датчика в трубу.
    в середині труби був жовтий жирний наліт(і на датчиках теж), тож я все повичищав катраном, попередньо змочивши ВДшкою.
    Ну ніби заробило, не ідеально, але досить терпимо.

5. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)