піДКажіть по Scirocco Доброго дня, шановні! звертаюся до Вас за порадою та допомогою. ось надибав таку машинку (http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_scirocco_14031351.html) не можу додати посилання на авторіа ((( хотів би взяти собі, як авто вихідного дня. може ви щось піДКажете по даному авто, куди дивитись, слабкі місця, машинка як не як, а світ трохи бачила. де шукати ВІН номер та інші загадки Дякую всім за допомогу!
Дійсно трохи побачила світ і рук вітчизняних майстрів, але по суті вибору в нас в Україні на цей кузов як такого немає, головне, щоб кузов був не гнилий, від цього треба відштовхуватись, все решта питання ціни. Ціна машини досить хороша, залежно який бюджет реставрації, якщо планується не 1 і не 2 тис. потратити на реставрацію, тоді варто їхати дивитись.
) просто у Львові живе багато "сурових" любителів старих вагенів, котрі на початковий стан не дуже дивляться ))
Якщо там кузов не решито, то такі речі за таку ціну довго не затримуються в продажі, ця була 21 год. в продажі.... Невже Олег М. поповнив свою колекцію ще одним Scirocco
можливо хтось і з Ваших забрав, бо об'ява тільки вчора ввечері була вивішена, а сьгодні її забрали, хоча я теж казав, що можу сьогодні приїхати за нею. Але власник сказав, що вже є львівяни, і він віддасть їм.
Неважливо куда він поїхав, головне, щоб у добрі руки попав. Я так розумію людина яка його купила моніторила їх пропозиції не по днях а по годинах ))
труп, в котрий треба всипати мінімум $5000 Якщо ти не готовий до таких затрат то це авто не для тебе....