привіт ! у мене виникло запитання на яке відповіді не маю (( яке виставити випередження запалювання !!??? двигун пассика 2.2 КV має працювати на 98 бензині , а я заливаю 95 і крім того їжджу на газі (пропані 2-ге покоління) орієнтовно 30% на бензині 70% на газі.... якщо я правильно все розумію то : на 98 бензині випередження має бути 5-7 градусів на 95 - приблизно 10-15 градусів на газу - ??? напевно 5-3 ...... питання в тому де я помиляюсь і яке випередження має бути з таким розкладом !?
в даній ситуації нічого не міняючи на 92 детонація може бути мені на 95 страшнувато ти троха ризковий :D
якраз начитався трохи то виходить дійсно на газу має бути раніше , а що тоді з бензиною ?? виходить що під 95 треба пізніше... розумію що зимою детонація менш імовірна , але всетаки ???!!! безвихідь хібащо 100 бензу лити ...........
Не знаю, мені так один толковий дядько казав. Бо на 95 має бути герметична система і випади мають допалюватись, а не втікати в повітря, та і бенза в нас бадяга.
Не парся, вистав кут запалення так, щоб машина на газу нормально їхала. Коли будеш їздити на бензині, не тисни газ до бляхи.