"Підставляли", будьмо уважні!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем OstapGolf2, 15 лип 2014.

1. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    У Львові водій на чорному BMW навмисно спричиняє аварії, блін не знаю як би біля мене був такий випадок, я як новачок за рульом як би я повівся, страшнувато!

http://zaxid.net/news/showNews.do?u...avmisno_sprichinyaye_avariyi&objectId=1314959

Напередодні в мережі з’явилось відео з реєстратора, на якому видно, як авто на одній з вулиць у Львові намагається уникнути зіткнення з чорним BMW, що їхав попереду. В інтернет це відео виклав водій Ігор, автівку якого й «підрізали».

• Подобається Подобається x 1
  2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Головне клюшку від гольфа в багажнику возити.. )

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ох немає на нього добровільного автопатруля як в лютому-березні. бувб народний суд, прямо на вулиці)))

4. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    З багажника довго діставати. Я собі вздовж порогу в салоні кусок грубонького кабелю кинув і завжди під рукою.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в мене також завжди є чорний півметровий кавалок силового кабелю (діаметром так 5см)

6. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Треба собі реально замовити відеореєстратор якись мінімальний з Китаю... =)

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а в мене і реєстратор і з ліва біля крісла і біта і шокер ,ну по ситуації

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Про які кабеля ви мовите?, Хтось, хоч раз, це використовував? А чи задумувалися, про відповідальність використання цих предметів, згідно задуманого, про тілесні ушкодження, які ними можна заподіяти, про відповідальність за спричинення травм, чи вбивство по необережності......????? А тоді доказуйте, що не "олень", що вам бампер поцарапали, чи фару розбили і тому ви, в пориві люті, людину замотлошили. Хлопці ми в 21 столітті, та ще й намагаємось будувати цивілізоване суспільство. Як? Кабельом, викруткою, палкою, електрошокером, газ.балончиком, пістолетом, і.т.п.????
    Особисто я, нічого такого не вожу, хоча маю макети (муляж ГВМ) гранати, хотів возити з собою, але ну його нах., бо прописку на СІЗО не збираюсь міняти. Щоправда, задумуюсь придбати відеореєстратор, щоби вберегти себе від всяких інцидентів.
    Зі сторони виглядає так, приблизно:
    http://www.youtube.com/watch?v=C848EyLF94A
    П/С/ мій дружбан два тижні тому, заплатив ДаІшникам 200 у.е., вони сопроводили до будинку, там попросили ще трішки у.е.-шків. Але того вк"рвило, і почалась фієста вночі біля будинку, відповідно глядачів було багато..... Були такі епізоди:
    - примотування інспектора скотчом до фаркопа в течику;
    - виставляння "свого 21 пальця" на капот, при цьому тримаючи іншого інспектора за шию із закликами ".....смокчи...хабарнику...."
    Все це класно з точки зору сміху, будучи на лаві глядачів, але стати "героєм" - інші відчуття, а ще через день-два - стрьомно, ще кілька днів опосля лахматив інтернет, чи не став він "зіркою".
    Ось таке буває.

9. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Я також планую купити відеореєстратор, а точніше з Китаю замовити, якщо брати кілька то вони дешевше віддають, правда доставку чекати біля місяця треба....

П.С, Можна пошукати ще бажаючих і організувати доставку кількох пристроїв)

10. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    такого не бери, бо це, викидання грошей марно. - переконався, можу дати поюзати (хоча він не мій), сам переконаєшся.
    Користувався таким, та й маю досі, брав (позичив) у знайомого. Так він якихось 40 хв. пише лише на 4-х гігову флеху і перезапису навіть не має.
    ІМХО, краще купити дорожчий, але ефективніший. Бо нафіг він потрібен, якщо постійно видає "пам'ять заполнена", чи немає нічної відеозйомки.

Останнє редагування: 15 лип 2014
  11. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Цивілізовано звичайно можна вирішити це питання з тим придурком на бмв, але краще його вичислити дати тягла, щоб штани замочив і буде йому наука. Я би підписався на таку груповуху.

12. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А нафіг їх використовувати, то хіба на крайняк. Ну прикинь, якесь падло витягне монтвровку, чи біту, чи ще щось і рухається вороже в твою сторону, а ти з пустими руками... а так краще комусь пару ребер зломати, аніж хтось має тобі черепок пробити, а реєстратор буде доказом твого самозахисту, ну нє?)))

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

13. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    а мені приходильлось,і добре що під рукою мав ...

Останнє редагування: 16 лип 2014
  14. Vasily Onanko

Vasily Onanko Новачок

Субару
    В Чернігові також є одна людинка, яка постійно спричиняє аварії!:give_rose:

15. Vasily Onanko

Vasily Onanko Новачок

Субару
    А хто потрапляв у найкумедніші ситуації на дорозі??:)

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    учора моєму другу ДАЇшник дав 500грн на амуніцію воюючим просто на пості ,коли зупинив його за порушення
    вперше серце не обливалось кровю

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ахах, та беха недавно за мною "каталась", на липинського. Пінилась наче обігнати хоче. і вже лівим колесом на зустрічну і під саму сраку підлізав, наче морду собі розбити хотів. Кінець кінцем я його "підставив" вже біля кільця на липинського-чорновола. (ну як підставив.. не підставив, а втихомирив, бо там якраз пішохідний, шоб ше нікого не збив, а потім заставив його дочекатись черги на кільці). Він трохи неадекватний, але потім поняв шо ніц йому не помагає рядний 5ти циліндровий і він тихенько собі посунув далі :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)