Всім привіт!!! Хотів спитати, чи хтось має підсвітку днища??? Якщо так, то яка? Якщо ні, то яка на Ваш погляд краща. Дякую.
Відповідь: Підсвітка днища... Як на мене підсвітка дна доречна при тюнінгу японців. Німецький тюнінг акцент ставить на механіку-еталон Porshe.Але якщо дуже хочеш то постав. Тема вже обговорювалась здається в розділі (купівля-продаж)
Відповідь: Підсвітка днища... Я одно разу на свого колишнього гольфа поставив але тіко ззаду. Просту синю, продається на кривчицях, 140 грн за лампу, яка виглядає шось схоже не лампу денного світла, тілько вужча.є різні кольори. Ставити можна - але якщо маєш пороги і задній бампер широкий, які закриють саму лампу, бо інакше виглядає троха дико, коли її видно. А ще - негативний момент - водії машин ззаду задивляються на лампу і забувають за твої стопи - мене чуть не стукнули так.
Відповідь: Підсвітка днища... То точно коли видно підсвітку виглядає як село, а я думав зробити ось так...
Відповідь: Підсвітка днища... шо ви фігньою страдаєте?? покрась собі ліпше бампера в колір кузова чи взагалі їх постав, постав опику і стопи воно буде більше оцінюватись перехожими і водіями ніж їзда на ялинці.. ти подумай як ту лампу болотом заліпляти буде!!! а якщо вже надумаєш то тільки з тими синіми х*******ми на капот )
Відповідь: Підсвітка днища... Недавно пофарбував на фото видно... Додано через 1 хвилину Оптика 250$ ще неназбирав, стопів до Jetta не має...
Відповідь: Підсвітка днища... Не буде... По дощу поїздить по калабанях - вона буде чиста... Правєрєна...
Відповідь: Підсвітка днища... є просто треба пошукати.. в польщі точно є на кривчицях мужик дюбе з польщі привозить..
Відповідь: Підсвітка днища... Знаю добре того мужика Ігор, любе то може, а стопів на jetta ні в одному каталозі немає.
Відповідь: Підсвітка днища... Якшо зробиш ТАК, то буде модно і без підсвітки. А взагалі, ІМХО, ставити підсвітку днища на сток (якому крім всього багато років, і там все явно не ідеальне і не блискуче), це калхоз. Якшо машинка в гарному металіку і обвісі, знизу все вилизане, на серйозних катках і заднім баняком в мотоциклєтному стилі-можна ставити підсвітку, яка б зіграла по відтінку з кольором і підсвітила б доробки знизу. А на брудному ржавому тарапалі торчащі з під порогів лампи (як часто можна побачити на наших вулицях)-це прекрасне доповнення до синіх пісялок на капоті, бажано ставити в комплекті з мигаючою антеною і наклєйкою стрітсракер...
Відповідь: Підсвітка днища... В мого знайомого LUAZ він собі поставив неони, дивиться класно особливо класно відбивається в воді і після 100 км/год., доречі в мене на скутері тоже стоїть якшо цікаво можу виложити фото!!!!
Відповідь: Підсвітка днища... Знов катуляюся Хто не знає - це волинянка. В неї максималка 80 км/год А тепер прошу пояснити, що робить це чудо з лампочками на швидкості на 20 км більшій ніж максималка та ще й у воді?!?!?! Я так розумію, якщо світло відбивається з води, то це чудо над нею пролітає, бо якщо волинянку з лампочками привязати на тросі і прогнати 100кмг по калюжах, вода перетвориться у водяний порох, навіть не у хвилі, відбиватися вже не буде від чого!
Відповідь: Підсвітка днища... Піонєр, я тебе дуже прошу, виклади фотки тої волинянки. Або краще на з"їзд на ній приїдь. Я заінтригований, як і всі присутні мабуть
Відповідь: Підсвітка днища... Обов'язково викладай!!! А ше краще виклади відео тих нічних польотів над водою "свєтящоїся волинянки" на швидкості 100 км/год. P.S. Попахує салатом...
Відповідь: Підсвітка днища... Так пояснюю, я некажу шо він 100км і по воді, а шо коли їдеш по калюжах чи по болоті то класно дивишся, або коли їдеш 100км. то класно дивиться але некажу шо по воді, дальше давайте небудем спорити чи їде чи ні якшо я кажу шо їде то їде і 100 і 110, на зїзд постараюсь приїхати, та волинянка зараз їзде по Львові особливо ввечері, і прошу давайте небудем засирати тему дурними спорами їде чи неїде, зараз виложу фото!!!!:mrgreen:
Відповідь: Підсвітка днища... Мені це не подобається, мяко кажучи пахне селом! Із серії тюнінх совка.