Підсвітка дверних ручок салону (Фото Звіт)!

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем FasT, 22 бер 2009.

1. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Отже, надоїло мені клацати світло підсвітки салону, щоб пасажир міг вечером знайти ручку відкриття дверей, от і вирішив зробити такий девайс! (Не судіть строго :dntknw:)

Значить берем наступні компоненти - 8м. одножильного кабелю, 2 світло-діоди на 12в., і, по бажаню, дві кришки від включателів із підсвіткою!

Із кришок включателів виймаємо світофільтри, вони кріпляться на маленьких защолках!

Після чого, в ідеалі, робимо розмітку на верхній частині ніші під світофільтри і вставляємо їх туди, зверху ставимо діоди (забув сказати, якщо використовуємо світофільтри - діоди берем білого, чи червого коліру...)

У мому випадку світлофільтри не були встановлені за браком часу! Було зроблено акуратний отвір і туди вставлено діод червоного коліру (під підсвітку приборів і салону, у кого зелена чи синя берем відповідний діод!) Одну ніжку припаюєм і кидаєм на масу, іншу на плюс підфарників, фар!!!

А ось і результат!!! Назад збираєм обшивку і все!

І. . . Окреме, величезне ДЯКУЮ, Сашкові, (він же Sasa), за підказки, пояснення...!!!

Останнє редагування модератором: 2 кві 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ніколи з таким не стикався :) але маєш плюс за то шо не полінився зробити звіт!!!
    ІМХО ті всі підсвідки (підсвідка на ноги, підсітка на яйця, тепер підсвітка на ручки) непотрібна річ яка відволікає в першу чергу самого водія..

3. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    На моє скромне ІМХО,просто шкода ручки сверлити.

4. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    в GREY така штука стоїть деже зручно
    собі таке хотів робити, але зробив підсвітку на ноги, коли відкриваєш двері батиш все шо під ногами(чи там вода, чи болото:bad:)

• Подобається Подобається x 1
  5. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Все індивідуально. . . На вкус и цвет фломастеры разные! )) А водія вона реально не віволікає, оскільки діод світить зверху і крім того, вона на рівні рук і звертаєш увагу лише коли відкриваєш дверку!

Останнє редагування: 22 бер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    я себе тоже такое сделал - только у меня еще карманы в дверях подсвечиваются ( там сигареты покоятся) и полочка с телефонами:mocking:

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    FasT я б підключив діоди не до габаритів, як ти зробив, а до підсвітки приладів(тут є можливість регулювання яркості). А взагалі штука може недуже потрібна, але всетаки практичніша ніж підсвітка саба який стоїть в багажнику(а нічні пошуки ручки дверей іноді достають).

8. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    у меня именно так

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В мене так підєднано підсвітку кнопок електросклопідіймачів.

10. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    +1
    Це,на мою думку,тільки одна з потрібних підсвіток в салоні(для пасажирів)!
    Тільки я добавив би:якщо є ел.скло - підключити ще простіше.Сам діод спиляти - тоді від нього світло буде розсіюватись,а не світити пучком.Підібрати резистор такого номіналу,щоб в абсолютній темноті діод давав ледь помітну підсвітку-водія не відволікає і пасажир бачить ручку!

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    підсвітка на ручки річ потрібна

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    на світлодіодах яскравість майже не регулюється. Регуляція помітна тільки для лампочок

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я ще трохи зелений, тому питання - якщо включено на +габаритів то коли світить ближнє чи дальнє хіба там є напруга, прийдеться весь час переключатися на габарити або вимикати запалення щоб пасажир знову таки побачив ручку?! Чи я щось путаю?
    Загалом задум хороший!

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    + на габаритах є і при ближньому і при дальному світлі!!!

15. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Так і є. Ще можна + взяти з будь - якої підсвітки. . . наприклад пічки. Крім кнопки увімкнення світла, вона постійно світиться!

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Зрозуміло, вже перед самим встановленням буду думати чи потрібна підсвітка лише з роботою зовнішніх світлових приладів чи постійно увімкнена.
    Ще тут йшлося про
    , на цей девайс також є фотозвіт?

17. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    фотозвіту неа , але в двох словах розказати можу
    + берем з габаритів
    -берем з кінцевика (підсвітка салону)
    дальше знімаєм обшивку дверей і ззнизу ножиком робим місця під діоди,запихаєм їх туда
    збираєм всьо до купи
    і маєм підсвідку на відкривання дверей
    єфектом задовомений
    ставив по три діоди на дверку(3 дв)

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Молодец!!!Ни че не скажеш!!!
    Сам хочу уже давно такое сделать,жду как только потеплеет!!!:wacko1:

19. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    andsag а ти як робив?

20. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    точно така ж думка про підсвітку була, правда я хочу знайти якісь маленькі наклейки фосфорні типу тих які на годинниках колись ставили замість стрілок, і наклеяти маленькі полосочки. По перше світять зеленим кольором,( що не виділяється на МК3), по друге не требе корочити всю обшивку, по третє завжди можна безболісно зняти якщо не подобається.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)