Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. А плівку зелену важко знімати? То часом не зелене напилення?
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. Ны слова не сказано про розвантажувальний резистор. Той світлодіод пропрацює без нього дуже недовго.
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. Тут ти помиляєшся, брате. Оскільки то в кнопці - то там уже є свій резистор який ішов на стоковий діод. Тому ше одного не треба.
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. Як завжди без пояснень Для чого зачим куда. Наскільки я розумію то лампу накалу Skil лишив і вона й виконує роль резистора. Як виглядає результат не уявляю. Сенсу цієї схеми без резистора не бачу.
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. Пацани, шо ви буксуєте, 12 в діодів ніхто не відміняв, я собі в кнопки таке поставив
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. Уже традиційно, товариш Skil тисне кнопку "нова тема", закачує картинку і забуває про створену тему. Ні коментарів, ні пояснень, ні відповідей. Я собі знаю, а ви собі думайте... По моєму, це є неповага до присутніх. Надалі подібне будемо скидати в одну тему в колекторі
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. А як нарах кнопки фар... Чув я там зелень напилена і її треба змивати, при чьому може пошкодитись власне сам малюнок... Хтось робив?
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. У мене стара кнопа фар зламалась я купив нову. В новій не було ні напиленої зелені ні світлофільтра і вона світилась звичайним жовтуватим кольором. Я наклеїв туди синій світофільтр з папки в 2 рази складений і получилась... зелена кнопка.
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. О! модно! я саме недавно тоже таку нову купив і тоже жовтим світить. перероблю.
Відповідь: Підсвітка кнопки за 2,50 грн. Так це напилення, але знімати неважко, я знімав викрутрою... Додано через 1 хвилину Вже тиждень і ще незгорів, коли згорить тоді попрошу допомоги... Додано через 2 хвилини Перепрошую за то що невідписував, перміново поїхав зі Львова... Додано через 4 хвилини Я робив. Напилення зцарапав, малюнок в нормі...