Підсвітка номерного знака

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Cherepaha, 5 тра 2010.

1. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Привіт! Такої теми вроді ще нема.
    На Г2 не працює підсвітка н.з. Вона ж має включатись разом із світлом? Лампочки добрі, запобіжник цілий, контакти почистив. Немає живлення в дротах. Звідки вони йдуть?

П.С. Наскільки це критично? Знаю, що в Правилах про це написано, але придивився, що в багатьох нових авто номер кріпиться на бампері без всякої підсвітки...

2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Була така проблема.
    Процентів 95, що проблема в перебитомі дроті кришки багажніка. Він знаходиться в резинці,що йде зверху "хлопушки". Там є дві таких резинки (з ліва і справа), в одній йде проводка на задній дворнік і підсвітку номеру, в іншй проводка на обігрів заднього скла.
    Що в якій йде я зараз вже не пам'ятаю,але вроді підсвітка йде в лівій резинці, саме правельніще буде взяти тестер і все там перевірити. Зніми ті ризиночки і якщо десь є обрив то він одразу киниться в очі.
    На рахунок даїшників, то за це вони можуть домахатися лише в ночі (так як вдень цього не видно) і то в результаті того що домахатися не вийшло по якісь іншій пречині.

• Подобається Подобається x 1
  3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Наскільки я знаю то критично - ДАІшники по вечорам можуть домахатися, а тим більше зараз коли доколупуються до чого тільки можуть.
    Дійсно оглянь спочатку на обрив біля багажника. Якщо обривів нема то перевір массу в тому місці і ще перевір напругу на 20 запобіжнику.

4. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Швидше за все перебитий дріт, який йде під кришкою багажника. Сам з таким стикався не раз.

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Нарешті зробив. Там цілий жмут дротів, з них вже всі були поломані і з"єднані, з них 2 роз"єдналися... Все люкс. Всім дякую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)