Привіт! Такої теми вроді ще нема. На Г2 не працює підсвітка н.з. Вона ж має включатись разом із світлом? Лампочки добрі, запобіжник цілий, контакти почистив. Немає живлення в дротах. Звідки вони йдуть? П.С. Наскільки це критично? Знаю, що в Правилах про це написано, але придивився, що в багатьох нових авто номер кріпиться на бампері без всякої підсвітки...
Була така проблема. Процентів 95, що проблема в перебитомі дроті кришки багажніка. Він знаходиться в резинці,що йде зверху "хлопушки". Там є дві таких резинки (з ліва і справа), в одній йде проводка на задній дворнік і підсвітку номеру, в іншй проводка на обігрів заднього скла. Що в якій йде я зараз вже не пам'ятаю,але вроді підсвітка йде в лівій резинці, саме правельніще буде взяти тестер і все там перевірити. Зніми ті ризиночки і якщо десь є обрив то він одразу киниться в очі. На рахунок даїшників, то за це вони можуть домахатися лише в ночі (так як вдень цього не видно) і то в результаті того що домахатися не вийшло по якісь іншій пречині.
Наскільки я знаю то критично - ДАІшники по вечорам можуть домахатися, а тим більше зараз коли доколупуються до чого тільки можуть. Дійсно оглянь спочатку на обрив біля багажника. Якщо обривів нема то перевір массу в тому місці і ще перевір напругу на 20 запобіжнику.
Нарешті зробив. Там цілий жмут дротів, з них вже всі були поломані і з"єднані, з них 2 роз"єдналися... Все люкс. Всім дякую.