Pioneer DEH 1099

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Pioneer, 8 лют 2007.

1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Короче така тема, поїхав мій тато сьодні вночі на гуртовню(вони там товаром грузяться) і вирішили ми купити тєлік і ДВД але оскільки ше трошка і машину може будуть продавати то такий виїздний тєлік вирішили некупляти, а купити монітор і ДВД програвач от він і дзвонить мені каже шо є соні і піонер ну звісно я сказав піонер бо зараз маю соньку і хочеться чогось нового він каже є така модель Pioneer DEH 1099 Я попиріку в нет і неможу такого найти шукав і ненайшов от він і відмовився бо думає шо то підробка, може хтось знає шо то за апарат і йогофото буду дуже вдячний!!!!!!! ага і ше там на коробці писало шо він читає МП4 а наскільки я знаю піонери МП4 нечитають! ПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!!:?

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Pioneer DEH 1099

я би радив всякі непонятні патіфони не купувати, можна пролетіти ! ! !

3. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Вот за це я ы питаюсь може хтось знаэ!!!

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якщо йдеться про програвач ДВД - купуй дешевший, вони всі читають однакові формати і всі однаково надійні бо зроблені на одній платформі. Підробок не буває, бо вони і без того дешеві як борщ і прості як двері - одна плата, один процесор і привід. Ціна до 400 грн за ДВД-програвач є нормальною.

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Дякою вже купив той шо писав але то несам програвач там короче МР3 радіо всі панти він нетакий малий він як стандартний маг, фото виложу потім

6. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Такие Пионеры - это подделка под Пионер, чтоб народ велся. Потому как у нас народ больше любит Пионер, чем какие-то мистери, челенджеры и т.д. Поэтому такое добро нарасхват.
    Если надо ДВД-проигрыватели автомобильные, то есть от 65 у.е. Челленджер. Мониторы от 130 у.е.

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Окрім Челенджера є ще альтернативно ДВД в авто?
    і питання... чого в магазинах самі дешеві перевалюють на 220 уо, а тут від 65 уо?

8. Sasha Van Gate

Челленджер, Мистери, Сони, Пионер (оригинал, не подделка), JVC.
    Из того чем мы занимаемся. Можно найти конечно и другое, но в рознице. У нас поставщики оптовые. Цены я тут называю для своих. Для простых клиентов мы чуть дороже продадим. Во-вторых - за 65 - это самый простой, он не имеет встроенного усилителя, т.е. надо подключать его к линейному входу магнитолы и звук быдет идти через динамики. Можно конечно и дороже и поинтересней подобрать.

9. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Таке питання ти ремонтом магів займаєшся, ато тато всетаки взяв то піонер брали в оптовиків на гуртовні і неподивились там одної защолки нема на панельці якшо ти тим займаєшся я скину детальне фото

10. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Вот мафон

Тєлік
    За фірму не лякайтесь багато знайомих такі мають класна якість зображення і взагалі дешевий!!!!

11. Sasha Van Gate

Мляяяяяя....
    Я таких Пионеров уже навидал. Еще один будет в коллекции.
    Какой именно защелки? Занимаемся ремонтом, если что по електронике в мафоне, а так непойму про какую именно ты защелку говоришь. Опиши поподробней или скинь фото

12. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

То ти ради повиртати його бо одні кажуть шо платформа однакова і нічим вони непогані!!!
    тепер про защолку

тут нема

ти стикався з тими мафонами вони дуже галімі розкажи про них!!!!!

13. Sasha Van Gate

Вобщем так.
    1. Сколько ты за него дал? Какие форматы читает?
    2. Защелку эту мы не сделаем.
    3. Я на стыкался, потому что когда только мне их привозили, я их не брал даже на продажу. Принципиально.
    4. Гарантия на него есть?

14. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

180у.о. але тато сьогодні дзвонив вони поміняють!!! взагалі варто на такий самий міняти!!!!!чи ти за ту ціну запропонуєш шось краще читає він ДВД МР3 МП4 ВСД і ше всяке таке....

15. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Запитаю як в професіонала в мене зараз такий стоїть він нормальний???

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Сам патіфон такий нічого на вигляд (просто я нерозбираюся)
    а вот тєлік навіть з вигляду невнушає довіря

17. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

За тєлік знаю але якість гарна і він надійний то вже перевірено тим більше за малі гроші і є гарантія!!! А як тобі сонька якшо зроблю той піонер то її треба буде продавати хоть і шкода бо мафон класний

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а та сонька читає МР3 і кіко буде коштувати ?

19. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

чмтає!!! 4x50wt ! за ціну точно незнаю треба подивитися скільки нова? вона в мене пів року, десь 600грн:oops:

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а в мене буде карточка так шо 20 відсотків знижки як мінімум
    а як максимум давай за 350 а то будеш з одноклубників знімати касу

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)