Короче така тема, поїхав мій тато сьодні вночі на гуртовню(вони там товаром грузяться) і вирішили ми купити тєлік і ДВД але оскільки ше трошка і машину може будуть продавати то такий виїздний тєлік вирішили некупляти, а купити монітор і ДВД програвач от він і дзвонить мені каже шо є соні і піонер ну звісно я сказав піонер бо зараз маю соньку і хочеться чогось нового він каже є така модель Pioneer DEH 1099 Я попиріку в нет і неможу такого найти шукав і ненайшов от він і відмовився бо думає шо то підробка, може хтось знає шо то за апарат і йогофото буду дуже вдячний!!!!!!! ага і ше там на коробці писало шо він читає МП4 а наскільки я знаю піонери МП4 нечитають! ПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!!:?
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Якщо йдеться про програвач ДВД - купуй дешевший, вони всі читають однакові формати і всі однаково надійні бо зроблені на одній платформі. Підробок не буває, бо вони і без того дешеві як борщ і прості як двері - одна плата, один процесор і привід. Ціна до 400 грн за ДВД-програвач є нормальною.
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Дякою вже купив той шо писав але то несам програвач там короче МР3 радіо всі панти він нетакий малий він як стандартний маг, фото виложу потім
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Такие Пионеры - это подделка под Пионер, чтоб народ велся. Потому как у нас народ больше любит Пионер, чем какие-то мистери, челенджеры и т.д. Поэтому такое добро нарасхват. Если надо ДВД-проигрыватели автомобильные, то есть от 65 у.е. Челленджер. Мониторы от 130 у.е.
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Окрім Челенджера є ще альтернативно ДВД в авто? і питання... чого в магазинах самі дешеві перевалюють на 220 уо, а тут від 65 уо?
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Челленджер, Мистери, Сони, Пионер (оригинал, не подделка), JVC. Из того чем мы занимаемся. Можно найти конечно и другое, но в рознице. У нас поставщики оптовые. Цены я тут называю для своих. Для простых клиентов мы чуть дороже продадим. Во-вторых - за 65 - это самый простой, он не имеет встроенного усилителя, т.е. надо подключать его к линейному входу магнитолы и звук быдет идти через динамики. Можно конечно и дороже и поинтересней подобрать.
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Таке питання ти ремонтом магів займаєшся, ато тато всетаки взяв то піонер брали в оптовиків на гуртовні і неподивились там одної защолки нема на панельці якшо ти тим займаєшся я скину детальне фото
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Вот мафон Тєлік За фірму не лякайтесь багато знайомих такі мають класна якість зображення і взагалі дешевий!!!!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Мляяяяяя.... Я таких Пионеров уже навидал. Еще один будет в коллекции. Какой именно защелки? Занимаемся ремонтом, если что по електронике в мафоне, а так непойму про какую именно ты защелку говоришь. Опиши поподробней или скинь фото
Відповідь: Pioneer DEH 1099 То ти ради повиртати його бо одні кажуть шо платформа однакова і нічим вони непогані!!! тепер про защолку тут нема ти стикався з тими мафонами вони дуже галімі розкажи про них!!!!!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Вобщем так. 1. Сколько ты за него дал? Какие форматы читает? 2. Защелку эту мы не сделаем. 3. Я на стыкался, потому что когда только мне их привозили, я их не брал даже на продажу. Принципиально. 4. Гарантия на него есть?
Відповідь: Pioneer DEH 1099 180у.о. але тато сьогодні дзвонив вони поміняють!!! взагалі варто на такий самий міняти!!!!!чи ти за ту ціну запропонуєш шось краще читає він ДВД МР3 МП4 ВСД і ше всяке таке....
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Сам патіфон такий нічого на вигляд (просто я нерозбираюся) а вот тєлік навіть з вигляду невнушає довіря
Відповідь: Pioneer DEH 1099 За тєлік знаю але якість гарна і він надійний то вже перевірено тим більше за малі гроші і є гарантія!!! А як тобі сонька якшо зроблю той піонер то її треба буде продавати хоть і шкода бо мафон класний
Відповідь: Pioneer DEH 1099 чмтає!!! 4x50wt ! за ціну точно незнаю треба подивитися скільки нова? вона в мене пів року, десь 600грн
Відповідь: Pioneer DEH 1099 а в мене буде карточка так шо 20 відсотків знижки як мінімум а як максимум давай за 350 а то будеш з одноклубників знімати касу