Відповідь: Пісялки не працюють. Прошу уточнити тему. Принаймні описати симптоми чи історію поломки. Інакше не всі зрозуміють навіть що це технічна а не медична проблема.
Відповідь: Пісялки не працюють. Під час тривалої поїздки (з Києва) часто їх використовував, самі розумієте як в таку погоду фури забризгують лобове скло. Всю поїздку працювали, а на другий день перестали взагалі лити воду. Тобто я нажимаю ричаг на себе, щітки "бігають" три заходи, а вода взагалі не тече.
Відповідь: Пісялки не працюють. як шо жужить то може просто забилося, слухай а вода там є, як шо не жужить то може моторчик помер, або в самому переключателі треба дивитися.
Відповідь: Пісялки не працюють. в магазині або на шроті, як шо це моторчик. 80977474971 - Петро в нього пробий. Додано через 50 секунд та вопшем і нетреба.
Відповідь: Пісялки не працюють. Пропоную зекономити на моторчику, а потратитись тільки 0,5грн на новий запобіжник, і на ящик пива.
Відповідь: Пісялки не працюють. точно окремого запобіжника на г3 строго на моторчик омивача напередбачено, в тебе від щитка йде жгут з прямими дротами до моторчика, і ніякого розєма по дорозі нема, отже перевір чи цілий жгут, і перевір чи є напруга на моторчик, якщо нема то знімай руль дивись в перемикачі.
Відповідь: Пісялки не працюють. Я міг би до тебе заїхати, щоб ти глянув? Він точно підійде на мій гольфик?