Поділіться досвідом хто користується, -вавя такою штукою. Яка конструкція піскоструйки краща (з довгим/коротким носиком, з/без резервуару)? Який виробник кращий? Для яких цілей вона підходить? Чи здирає фарбу? Чи вистарчить для неї 5-6 атмосфер?
Підїдь на територю Фізико-механічнго інституту шо на вул.Наукова і порадся з людьми які тим займаються. Думаю вони тобі поможуть
пішов, купив за 60 грн в новій лінії піскоструйку, підключив до компресора в атмосфер 6 і випробував на дуууужержавому кутнику. іржу відбиває чудово, до експерементів на фарбі ще не добрався, але пісок туди звичайний не піде, треба річковий, інакше буде забиватися постійно
Скинь будь ласка фотку!!! Якщо її можна купити за 60 грн то і я собі хочу(працюю в будівництві), тай для машини можливо колись знадобиться!!! Пліз фото, або назву!!! Буду дуже вдячний!!!
Зараз є в Практікері за 89 і за 140 грн, але цікаво почути думку тих хто цим користується, думаю такі на форумі є...
до фото я нескоро доїду шось типу цього http://www.instrument.in.ua/tov.php?id_tip=12&id_ptip=364&id_name=2010 але без резервуару, замість резервуару шланг. була піскоструйка і подорожче (100 грн), дарма невзяв, на ній дві насадки і на шланку шось типу насадки щоб пісок краще набирати купляв десь місяця два назад
непойму про шо ви тут говорите. в мене на роботі піскоструйка , то ми камазами пісок купляємо, і весь час його сушимо, на вогні, а засерає весь цех, в цеху можна пальми садити пляж зробився, а не цех, потрібно для такого чуда 10 атмосфер, і сопло в неї в діаметрі 45мм. а ви кажете купив за 60грн. то шо як колись були насадки полівізатори на пилосос типу ракета.?? давайте фото того чуда.
придбав піскоструйку у Новій Лінії за 70грн, але виявилось, що мій компресор хоч і може створити тиск до 10 атмосфер (максимум) але при роботі піскотрйки навіть тиск у 6 атмосфер підтримати не може, тобто не встигає качати достатній об'єм повітря.
На власному досвіді переконався що та пі до пі, краще м*яку щітку на болгарку (ціна щітки десь 25грн.).