розкажіть будь-ласка як у вас у львові справи з роботою та житлом. Яка середня зарплата в місті та вартість житла, в т.ч. оренди? Дякую
http://vashmagazin.ua/ тут є різні розділи, в т.ч. робота і житло. можна подзвонити, зорієнтуватися. Правда, не знаю, що там за робота )) Хорошу роботу ще треба пошукати. А взагалі, то як повезе. Як домовишся з власником квартири. Зарплати теж різні, як де. Думаю, десь від 1500-2000 і до... Залежно від галузі, професії і посади. Сформулюйте питання чіткіше
Роботу зараз нормальну знайти практично нереально, не говорячи вже про її пошук по газетах та оголошеннях на стовпах. З квартирами все більш-менш простіше. Двохкімнатну можня зняти десь від 1500 без комунальних.
Якщо не лінивий, роботу знайти легко. Особливо, якщо є якийсь фах. Середня зарплата залежить від того, що робиш, різниця коливається сильно. Якщо цікавить конкретний профіль - питай. Також у Львові є багато можливостей до відкриття свого бізнесу, менший рівень корупції і хабарництва ніж загалом по країні. Житло одне з найдорожчих в Україні, але багато квартир пустує (свого часо багато заробітчан понакуповували квартири, тепер їх здають), тому часто можна знайти дуже привабливі пропозиції від власників, яким справді потрібні гроші.
на місцевому рівні можливо й так, але якщо потрібно якусь ліцензію на провадження певного виду діяльності, котра видається в столиці (ліцензія за підписом певного міністра), то це коштує бабла. Знаю не з розповідей. П/С/ вже майже 7 місяців оформляю ліцензію Мін.освіти..... - ціни були різні, ціни були космос, а тепер вповноважених у видачі як таких немає.
Стосовно житла погоджуюся зі своїми колегами, стосовно роботи не погоджуюся. З роботою, а ще й високооплачуваною є реально проблемно. Зараз плинність персоналу зменшилася МАЙЖЕ до мінімума! Позиція людей сидіти і не вимахуватися, позиція роботодавція не піднімати зарплати, іноді зменшувати рівень чи кількість годин роботи і відповідно оплата менша, відсотки впали бо продажі падають, вимагати робити більше. Я сканував недавно ринок праці, сумна ситуація, толкових вакансій поменшало дуже, фуфла є багато. Знайти звісно можна. Але як можна ставити питання "Яка середня зарплата по Львову"? Це як би ти запитав: "яка середня вартість автомобіля на вторинному ринку у Києві"?! Мова йде про середню ціну Мазераті чи Таврії! Панімаєш?! Питай конкретно, можу надати відповідь!
+1000000. Для дружини рік шукав роботу, не знайшов. При тому що вона економіст... НА рахунок житла - проблем нема. Зачухану квартирку можна і за 1000 знайти
Згоден, просто економіст - фах мало потребований, він потрібен там де великі бюджети а у Львові таких небегато, часто простіше змінити фах. Крім того, шукати роботу комусь це не дуже результативно, я ніколи не беру на роботу до себе у фірму людей, які шукають роботу іншим або людей, які приходять з родичами.
Так кажу що з цією професією можна бути як менеджером, банкіром, бухгалтером (який є на любій фірмі) так і продавцем секонд хенду і двірником. Тобто робіт для цієї спеціальності - валом, а найти ( за більш-менш нормальну оплату)...
найлегше знайти роботу вузьким фахівцям, особливо на яких є брак кадрів. наприклад кранівники, кваліфіковані зварювальники, кваліфіковані(а не початківці) ІТ-шники і т.д.
дякую за поправку, я інженер-хімік на одному із ТОВ у місті Черкаси, от цікаво на скільки скрутні справи у вас з виробництвом, які зарплати. По черкасах, середня 2500, житло від 1200 (але думаю вже більше)
знайти житло від 1200 і в нас можна, але це буде +-євросовок. на рахунок роботи хіміка, то треба пробивати. У Львові є декілька підприємств, але без великого розмаху
не знаю, яка ціна оренди квартир у вас, але сьогодні моя знайома питалась чи ніхто не хоче квартиру зняти, ціни такі: - двохкімнатна - старт 3000 спускає до 2500. (Львів, вул.Медової Печери) - однокімнатна - 2000 (Львів, вул.Панаса Мирного) Обидві квартири умебльовані та укомплектовані всім та всією побут.технікою. Ну і звісно до тих цін "+" комуналка. Ціни ку*ва - космос, як для Львова.
Смахує на "Маски-шоу", а той вусатий - ну чисто Борис Барський! Та гопніки скрізь є, але у Львові вони, я думаю, найбільш патріотичні! ))
Прикол в тому шо це адекватні хлопаки з Санта_Барбари)) Які собі просто гонять) Нема таких у Львові вже дуже давно) Ну не бачу я їх)