питання до жителів львова

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем vanadium, 26 бер 2014.

1. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    розкажіть будь-ласка як у вас у львові справи з роботою та житлом. Яка середня зарплата в місті та вартість житла, в т.ч. оренди?
    Дякую

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    http://vashmagazin.ua/

тут є різні розділи, в т.ч. робота і житло. можна подзвонити, зорієнтуватися.
    Правда, не знаю, що там за робота )) Хорошу роботу ще треба пошукати.
    А взагалі, то як повезе. Як домовишся з власником квартири. Зарплати теж різні, як де. Думаю, десь від 1500-2000 і до... Залежно від галузі, професії і посади.
    Сформулюйте питання чіткіше

3. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Роботу зараз нормальну знайти практично нереально, не говорячи вже про її пошук по газетах та оголошеннях на стовпах. З квартирами все більш-менш простіше. Двохкімнатну можня зняти десь від 1500 без комунальних.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якщо не лінивий, роботу знайти легко. Особливо, якщо є якийсь фах. Середня зарплата залежить від того, що робиш, різниця коливається сильно. Якщо цікавить конкретний профіль - питай. Також у Львові є багато можливостей до відкриття свого бізнесу, менший рівень корупції і хабарництва ніж загалом по країні.

Житло одне з найдорожчих в Україні, але багато квартир пустує (свого часо багато заробітчан понакуповували квартири, тепер їх здають), тому часто можна знайти дуже привабливі пропозиції від власників, яким справді потрібні гроші.

5. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    на місцевому рівні можливо й так, але якщо потрібно якусь ліцензію на провадження певного виду діяльності, котра видається в столиці (ліцензія за підписом певного міністра), то це коштує бабла. Знаю не з розповідей.
    П/С/ вже майже 7 місяців оформляю ліцензію Мін.освіти..... - ціни були різні, ціни були космос, а тепер вповноважених у видачі як таких немає.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Згоден, але тут питання про Львів.

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Стосовно житла погоджуюся зі своїми колегами, стосовно роботи не погоджуюся. З роботою, а ще й високооплачуваною є реально проблемно. Зараз плинність персоналу зменшилася МАЙЖЕ до мінімума! Позиція людей сидіти і не вимахуватися, позиція роботодавція не піднімати зарплати, іноді зменшувати рівень чи кількість годин роботи і відповідно оплата менша, відсотки впали бо продажі падають, вимагати робити більше. Я сканував недавно ринок праці, сумна ситуація, толкових вакансій поменшало дуже, фуфла є багато. Знайти звісно можна.

Але як можна ставити питання "Яка середня зарплата по Львову"? Це як би ти запитав: "яка середня вартість автомобіля на вторинному ринку у Києві"?! Мова йде про середню ціну Мазераті чи Таврії! Панімаєш?! Питай конкретно, можу надати відповідь!

• Подобається Подобається x 1
  8. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    +1000000. Для дружини рік шукав роботу, не знайшов. При тому що вона економіст... НА рахунок житла - проблем нема. Зачухану квартирку можна і за 1000 знайти

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    так кажеш, ніби це сама рідкісна професія серед тих хто себе пропонує на ринку праці

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Згоден, просто економіст - фах мало потребований, він потрібен там де великі бюджети а у Львові таких небегато, часто простіше змінити фах. Крім того, шукати роботу комусь це не дуже результативно, я ніколи не беру на роботу до себе у фірму людей, які шукають роботу іншим або людей, які приходять з родичами.

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Так кажу що з цією професією можна бути як менеджером, банкіром, бухгалтером (який є на любій фірмі) так і продавцем секонд хенду і двірником. Тобто робіт для цієї спеціальності - валом, а найти ( за більш-менш нормальну оплату)...

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    найлегше знайти роботу вузьким фахівцям, особливо на яких є брак кадрів. наприклад кранівники, кваліфіковані зварювальники, кваліфіковані(а не початківці) ІТ-шники і т.д.

13. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    дякую за поправку, я інженер-хімік на одному із ТОВ у місті Черкаси, от цікаво на скільки скрутні справи у вас з виробництвом, які зарплати. По черкасах, середня 2500, житло від 1200 (але думаю вже більше)

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    знайти житло від 1200 і в нас можна, але це буде +-євросовок.
    на рахунок роботи хіміка, то треба пробивати. У Львові є декілька підприємств, але без великого розмаху

15. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    ну я так зрозумів що картинка приблизно однакова, що у нас, що у вас

16. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    не знаю, яка ціна оренди квартир у вас, але сьогодні моя знайома питалась чи ніхто не хоче квартиру зняти, ціни такі:
    - двохкімнатна - старт 3000 спускає до 2500. (Львів, вул.Медової Печери)
    - однокімнатна - 2000 (Львів, вул.Панаса Мирного)
    Обидві квартири умебльовані та укомплектовані всім та всією побут.технікою. Ну і звісно до тих цін "+" комуналка.
    Ціни ку*ва - космос, як для Львова.

17. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    • Подобається Подобається x 1
  18. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Смахує на "Маски-шоу", а той вусатий - ну чисто Борис Барський!
    Та гопніки скрізь є, але у Львові вони, я думаю, найбільш патріотичні! ))

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    [OFF]
    Хаа-аааа, чуваа-а-а-ак, ти вернувся.... Ура![/OFF]

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Прикол в тому шо це адекватні хлопаки з Санта_Барбари)) Які собі просто гонять)
    Нема таких у Львові вже дуже давно) Ну не бачу я їх)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)