Хочу такі придбати, але власник про них майже нічого не зміг пояснити: привезені з Германії, Р15 4х100, ЕТ35 і все.... Далі здогадайся мол сам... Тому і запитую може комусь такі колись зустрічались?
У моїх такі ж параметри та історія, єдина різниця, що в тебе хромовані, а в мене покриті матовою фарбою металіком. Що можу сказати? Диски класні, не раз в яму попадав по дорозі весною на Червоноград (хто тему читав, знає яка там була "дорога") - витримали без проблем, навіть ніде натяку на вигин немає.
Залежності які німці нормольні німці не гнуться а діски прикольні ті які легенькі які не дають нагрузку на ходову, а з дурі любий диск поламати або зігнути можна
диски вже забрав, стан суперский, лакофарбове покриття ідиальне, лише на одному на внутрішньому борті невеличка вмятина - на око не видно, а станок показав, не знаю катати чи залишити без змін і поставити на зад?! Щодо резини змушений розчатувати - зтерта повністю, на двох ледве візерунок видно, розмір 195/50 Р15 Kumho. Я сам так надіявся на резину - хотів продати чи собі залишити.