Питання по дисках

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Alexandrut, 30 сер 2011.

1. Alexandrut

Alexandrut Active Member

Volkswagen Passat B3,1993р.в.,ABS 1.8,комплектація CL
    Кому знайомі такі диски і хто що про них може сказати? завчасно дякую всім за інформацію!

2. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Красивые диски,что тут можно сказать!:D
    Суть вопроса?

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Подібні до моїх зимових ХХІ0.

4. Alexandrut

Alexandrut Active Member

Хочу такі придбати, але власник про них майже нічого не зміг пояснити: привезені з Германії, Р15 4х100, ЕТ35 і все.... Далі здогадайся мол сам... Тому і запитую може комусь такі колись зустрічались?

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У моїх такі ж параметри та історія, єдина різниця, що в тебе хромовані, а в мене покриті матовою фарбою металіком.
    Що можу сказати? Диски класні, не раз в яму попадав по дорозі весною на Червоноград (хто тему читав, знає яка там була "дорога") - витримали без проблем, навіть ніде натяку на вигин немає.

6. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    взагалі ці диски зхожі на китайські, у нас на таких пару жигулів їздять ...

7. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Як по мені, то хоч китайські, аби гарно виглядали і не гнулися як німецькі ;)

8. Alexandrut

Alexandrut Active Member

вияснилось диски фірми "ZW", що за фірма хоть, з якої вона китайської республіки?

9. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    Залежності які німці нормольні німці не гнуться а діски прикольні ті які легенькі які не дають нагрузку на ходову, а з дурі любий диск поламати або зігнути можна

10. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    Компания ZW (Малайзия) производит качественные недорогие литые диски модель ZW 140

11. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    Яка резина на них стоїть ти їх вже взяв резину окремо не продаєш

12. Alexandrut

Alexandrut Active Member

диски вже забрав, стан суперский, лакофарбове покриття ідиальне, лише на одному на внутрішньому борті невеличка вмятина - на око не видно, а станок показав, не знаю катати чи залишити без змін і поставити на зад?!
    Щодо резини змушений розчатувати - зтерта повністю, на двох ледве візерунок видно, розмір 195/50 Р15 Kumho. Я сам так надіявся на резину - хотів продати чи собі залишити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)