В чому суть питання... Хочу собі капот такий як у гольфа три .. у мене наразі другий гольф.Навіть не стільки капот третього гольфа, як зробити злобний обвіс \_______/ на фари щоб виходило, але пластмаса це вже вчорашній день..так як ламаю її вже не вперше(( хочеться раз і надовго..бачив переробкі автомобілів де просто доробляють капот..хотілось знати як то зробити.. чи хтось взагалі таке робив.. я на свій хлопський розум придумав так.. взяти бампер від третього гольфа і передок приварити до другого))) ідея ! але то перше що в голову пришло..як насправді втілити такий задум???
ЙурКь, моя порада - не парся, третій гольф не менш вчорашній день ніж брова на капот. Для якісного припасування треба мати професійну майстерню, якої в Україні поки що не мають навіть офіційні дилери. В інакшому випадку вийде калхоз з більшими зазорами та меншою симетричністю ніж в старої двійки. Вже не кажу про тонни шпатлівки та непоєднювану форму круглих та квадратних кантів.
слухай друже,може пошамань над своЇм капотом,я думаю це кращий варіант.якщо хочеш щось змінити (меньше проблем,і зазори остануться).
ну я готовий шаманити над своїм старим капотом... як тоді хто що порадити може?? що вивести на перед таку бровку?? просто припаяти кусок металу листового , попередньо підрізаного в такі й формі?? -(\________/)- ???? хтось щось таке собі робив? а наваривши таку байду, капота зможу відкрити?? дістану до віджима?? чи всеж таки простіше знову пластиковий ставити??? чи може дійсно все це вчорашні забави7? що тоді в пачёті?)
Rat-style! Це сама крутізна Якщо без жартів, я тебе просто не зрозумів, думав хочеш весь передок округлити, капот, крила, бампер ітд. А сама бровка це, як правило, наварка-шпатлівка-покраска. Замок капота виводиться в решітку, як в форда-фієсти.
Інфи про то, як зробити бед-лук на 2ку в інеті вагон, я думаю шо і капот вже готовий можна знайти. пи.си. хочеш мк3 - то купи собі, не псуй 2ку калхозом. Найкращий тюнінг класичної машини - це приведення її в ідеальний стан, правильні колеса і гарне пофарбування. Ну ше можна пару неброских девайсів, які підкреслять те шо вийде.