Питання по капоту

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем ЙурКь, 19 січ 2010.

1. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    В чому суть питання... Хочу собі капот такий як у гольфа три .. у мене наразі другий гольф.Навіть не стільки капот третього гольфа, як зробити злобний обвіс \_______/ на фари щоб виходило, але пластмаса це вже вчорашній день..так як ламаю її вже не вперше(( хочеться раз і надовго..бачив переробкі автомобілів де просто доробляють капот..хотілось знати як то зробити.. чи хтось взагалі таке робив.. я на свій хлопський розум придумав так.. взяти бампер від третього гольфа і передок приварити до другого))) ідея ! :morning1:але то перше що в голову пришло..як насправді втілити такий задум???

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    ЙурКь, моя порада - не парся, третій гольф не менш вчорашній день ніж брова на капот. Для якісного припасування треба мати професійну майстерню, якої в Україні поки що не мають навіть офіційні дилери. В інакшому випадку вийде калхоз з більшими зазорами та меншою симетричністю ніж в старої двійки. Вже не кажу про тонни шпатлівки та непоєднювану форму круглих та квадратних кантів.

3. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    слухай друже,може пошамань над своЇм капотом,я думаю це кращий варіант.якщо хочеш щось змінити (меньше проблем,і зазори остануться).

4. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ну я готовий шаманити над своїм старим капотом... як тоді хто що порадити може?? що вивести на перед таку бровку?? просто припаяти кусок металу листового , попередньо підрізаного в такі й формі?? -(\________/)- ???? хтось щось таке собі робив? а наваривши таку байду, капота зможу відкрити?? дістану до віджима?? чи всеж таки простіше знову пластиковий ставити??? чи може дійсно все це вчорашні забави7? що тоді в пачёті?)

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Rat-style! Це сама крутізна :)

Якщо без жартів, я тебе просто не зрозумів, думав хочеш весь передок округлити, капот, крила, бампер ітд. А сама бровка це, як правило, наварка-шпатлівка-покраска. Замок капота виводиться в решітку, як в форда-фієсти.

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Інфи про то, як зробити бед-лук на 2ку в інеті вагон, я думаю шо і капот вже готовий можна знайти.
    пи.си. хочеш мк3 - то купи собі, не псуй 2ку калхозом.
    Найкращий тюнінг класичної машини - це приведення її в ідеальний стан, правильні колеса і гарне пофарбування. Ну ше можна пару неброских девайсів, які підкреслять те шо вийде.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)