Потрібно перебити малюнок плати, з паперу на плату монтажу (забув як називається). Яким способом, щоб було акуратно??? Може хтось таким займався, поділіться інформацією.
друкуеш на лазерному принтері схему так щоб дорожки були не зафарбовані і утюгом перебиваеш його на плату
в мене з першого разу гарно вийшло. на якомусь формуі читав, після того як переведеш тонер на текстоліт, промазати соняшниковою олією, і витерти салфеткою, олія заповнить мікропори в тонері і доріжки будуть гладкі, не рвані. Якщо тонер погано перебється, то можна тонким перманентним маркером підмалювати.
що це за такий маркер, і де його можна взяти?? І на який папір ти друкував схему, на звичайний чи якийсь особливий? Бо читав що ніби має бути якийсь інший...
Смема повинна бути так напечатана на прінтері, як на малюнку, чи навпаки доріжки повинні бути чорні???
все вірно. маркер перманентний-постійний, не той що для білих дошок, а звичайний який не стирається (так просто)
Доріжки чорні мають бути. а маркер найпростіше купити там де компакт диски продають, вони призначенні для писання на СД-Р, РВ і т.д. якраз підходящий - тонкий і перманентний
так як правильно білі чи чорні??? думаю що щорні, а потім змити їх ацетоном і будуть потрібні мені доріжки. Який Ви використовували папір????
Чорні вони мають бути Доріжки з паперу "перебиваються" на плату, потім з плати витравлюється мідь, а та мідь що під тонером/маркером - залишається - от і виходять доріжки. Папір - з глянцевого журналу типу "наталі", щось таке
Добре з тим розібралися. А хто може допомогти з пошуком таких компонентів: Мікросхеми: LM193N, KP1170EH6, KP1171СП64 ??? Конденсатори типу К73-17 від 3,3 до 680nf??? п.с. Знаю що можуть бути на радіоринку, але зараз не маю можливості бути у Львові... Завчасно дякую
Ото читаю, загадую свій радіогурток в школі, універ Шевченка, фізичний факультет, кафедру оптикм і радіоелектроніки..... Але питання: нафіга воно тобі?
сюди зайди, замов, пришлют по пошті http://evoron.dp.ua/ або тут http://kosmodrom.com.ua/ але там обмеження на суму мінімального замовлення