питання про спідометр!!!!!

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем fedja, 21 жов 2011.

1. fedja

fedja Active Member

VW Passat Variant В5
    питання таке: в мене спідометр до 220км.і годинник а я хочу поміняти прибокру щоб була з тахометром.......на розборках знайшов але спідометр до 240км!!!!!чи можна її ставити??????покази спідометра будуть правильні чи ні???????підкажіть хто знає......

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Будють. :gamer:

3. fedja

fedja Active Member

VW Passat Variant В5
    будуть брехати чи ні?????

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Теоретично мають показувати правильно.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якщо поміняєш шестерню спідометра з червоної на білу (на більшу кількість зубів) то не буде, хоча це інформація при заміні 220}260, 240 я ще не зустрічав, тому можу помилитися. Крім того при заміні шестерні її ресурс падає з безмежного до прибл. 50 ти км, вона стирається через неповну збіжність з зубами на вторинному валі кпп.

Останнє редагування: 21 жов 2011
  6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А є ше така процедура як калібровка спідометра. Вона тут не поможе?

Або ще варіант - взяти шкалу від 220 і вставити в ту приборку замість 240. Якщо не вставляється, то намалювати на компі правильну шкалу до 220, чи знайти в неті, роздрукувати на папері і вставити поверх неправильної.

7. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Для початку треба поставити і заміряти реальну швидкість. Ну а вже потім приймати якісь міри (міняти морковку чи ні).

8. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    матріні правильно каже).... краще роздрукувати і наклеїти нову шкалу... в мене аналогічна ситуація... поставив собі приборку з МФА і на ній 240 - ця приборка здебільшого попадається на двигунах PF PB 2E... в мене бреше вона... реальна швидкість менша ніж показує спідометр.....

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    То краще, ніж навпаки...
    Раз така тема: хто знає, на скільки і в який бік різняться покази спідометрів з індексами 935, 950, 975 та інші (мова про гольф 2, зокрема). Тобто, якщо я замість 935-ї поставлю 950-ту приборку, що буде? Бо в неті різна інфа від людей, реальними замірами не підкріплена...

10. Senia

Senia Active Member

Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    А на скільки менша? В мене брехав +- 20км. Після заміни морковки показує 1 в 1.

11. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    в мене бреше зараз на 5км...тобто показує 80 - реальна швикість 75...але в мене змінені колеса 195\60\R15 а раніше теж так показував +- 20 км...колеса були штатні...... а що за морковку ти поміняв??? де її взяти?

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене похибка їз за більших коліс 12% і в швидкості і відповідно у відстані по одометру. Міняти нічого не буду - звик ;)

А у тебе навіть менша, то навіщо щось міняти?

13. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    та я поки що нічого не міняю) а на майбутнє просто хочу красиві шкали)

14. Senia

Senia Active Member

Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Закінчення тросіка спідометра, яке входить в коробку.
    Брав на шроті разом з тросіком.

15. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    ясненько... тобто якщо в мене спідометр на 240 - мені треба казати на шроті що мені потрібен тросік від спідометра 240?

16. Senia

Senia Active Member

Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    :lol:
    Вся справа в "морковках" (є коричневого кольору і білого, вони відрізняються кількістю зубів, якщо не помиляюсь), пошукай на форумі десь обговорювалось.
    Також врахуй те, що в тебе резина більшого радіусу. Чи буде показувати 1 в 1 не факт :dntknw:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)