питання про трамбльор...

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Shaggy, 2 гру 2008.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тут справа така... Тиждень назад спускався по гвардійській і стояв у пробці... Раптом відчув шо машина втрачає різко оберти і троїть. Почав газувати, помічаю що горить льампа масла і акумулятора на приборці. Кароч як би я не газував машина заглохла. Завелася легко, але датчик масла перестав горіти, ледве газнувши і датчик акумулятора загас... Потім було все ок... Нещодавно в тому самому місці(при супуску вниз) на гвардійський повторилося то саме... Зарядка є... Масло в нормі... Тепер як завожуся то машину трясе, враження шо паливо у циліндрах згорає нерівномірно, адже даючи газу все працює добре і з якимось періодом чути як машина "пердить" газами... її в той момент трясе... Я думаю шо це проблеми з запаленням. Доречі свічки поміняв два дні тому, спеціально... Заводиться краще, але проблема не зникає... Доречі в мене тріснута кришка трамбльора(пластмасова)... Але вона вже тріснута 2 роки майже, а до того проблем не було...
    Тож може хтось порадить щось нове?? Може порадите що робити?? Поадите якийсь сервіс на якому можна це перевірити добре і кут запалювання?? Чи може хтось з форуму може допомогти??))) Наперед вдячний...:yes:

2. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Ну перш за все поміняти кришку трампльора.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та вже вияснив в чому проблема... Батько знайшов якогось майстра електрика, на стрийській в гаражах(десь района атобазару). Там той вуйко комп підключив... Вияснилося, чомусь збився кут запалювання. Причому досить сильно. Відбувалося раннє запалення, внаслідок якого розхід був під 20літрів і машина була реально тупа... Підправив кут запалювання той дядько, але казав ше поміняти ремінь і тоді до нього ше раз під"їхати шоб він виставив все чітко. А сталося це після того як машина постояла ніч з відключеним АКБ... По суті обнулилися мозги і сталися дивні речі... Не шарю, але зара вже більш менш...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)