Питання про заміну приборки

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Nick Wolf, 26 кві 2010.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Чи можна якось взнати поки що теоретично, підійде мені приборка від В3/В4, в якій є тахометр? В мене приборка без тахометра, бо коробка АКПП і німець подумав а нахфіга тахометр. І от я любуюсь великим годинником замість тахометра, особливо цікаво споглядати його в корках нашого міста. Мені кажуть, що в стандартному роз'ємі (чи як там його) вже виведено контакт на тахометр і можна ставити приборку з тахометром. Але ж то в стандартному. А тут АКПП, то не факт що може бути тахометр. Чи я помиляюся?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :yes:
    В мене і то і то ;)
    Так підійде! Мало того - тахометр буде працювати ;)
    Правду кажуть

• Подобається Подобається x 1
  3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Подякував. Тоді шукаю щоб спробувати+купити. Створю нову тему у відповідному розділі :)

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не створюй. Пошукай
    Недавно міксонофф таку продавав від вр6

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Щось не знайшов я, і вже створив...

6. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    В бензинових двигунах тахометр працює від катушкі запалення,тобто немає різниці яка в тебе КПП, в дизелях від обертів генератора.
    шукай від своєї моделі,буде менше гемору по інсталяції (зняв свою поставив з тахо), якщо буде з іншої моделі прийдеться шукати разпіновку і підгоняти до твоєї (або міняти штекер)
    Самий дешевий варіант - це знайти ВБИТУ приборку, але з робочим тахо і поміняти твій годинник на цей тахометр.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Подивись на скільки контактів в тебе розєм на коробці і чи є пусті гнізда (дюрка є а контактора в середині нема).. ?

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дякую, буду дивитися на вихідних.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)