Чи можна якось взнати поки що теоретично, підійде мені приборка від В3/В4, в якій є тахометр? В мене приборка без тахометра, бо коробка АКПП і німець подумав а нахфіга тахометр. І от я любуюсь великим годинником замість тахометра, особливо цікаво споглядати його в корках нашого міста. Мені кажуть, що в стандартному роз'ємі (чи як там його) вже виведено контакт на тахометр і можна ставити приборку з тахометром. Але ж то в стандартному. А тут АКПП, то не факт що може бути тахометр. Чи я помиляюся?
В бензинових двигунах тахометр працює від катушкі запалення,тобто немає різниці яка в тебе КПП, в дизелях від обертів генератора. шукай від своєї моделі,буде менше гемору по інсталяції (зняв свою поставив з тахо), якщо буде з іншої моделі прийдеться шукати разпіновку і підгоняти до твоєї (або міняти штекер) Самий дешевий варіант - це знайти ВБИТУ приборку, але з робочим тахо і поміняти твій годинник на цей тахометр.
Подивись на скільки контактів в тебе розєм на коробці і чи є пусті гнізда (дюрка є а контактора в середині нема).. ?