платні парковки і м Львові

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем player777, 27 січ 2011.

1. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    отже не раз ви ставили свої машини в центрі на платні парковки які належать місту(міській раді) гроші за них йдуть в казну міста.здирають н атих парковках по 3 грн за стоянку,подивившись це відео http://ziktv.com.ua/projects/provocation/programa-pravokatsiya-zapravki-parking-dva-kerma/ ви зрозумієте що вас обманюють,тому.що година паркування у нашому місті коштує 1 грн,сьогодні двічі довелось паркуватись в центрі(за королем Данилом на коні і біля мвс обласного(хлоп на коні) даю їм 1 грн не питаючи ціни і вони ні слова мені не говорять))))),біля міських кас взагалі даю йому 2 грн і кажу "гривню здачі",парковщик без єдиного слова мені дає решту!)))От так,впевнений що більшість з вас паркувавшись платили по 3 грн......,тепер будете по 1 грн!)))

• Подобається Подобається x 3
  2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    та ні теж завжди даю 1 грн. біля економічного стоять паркомати то як вони працювали то платив погодинно. а як перестали то та цьоця дуже возмущалася що я їй даю 1 грн. так 2 рази на її фразу "я не паркомат давайте 3 грн" я розвертався і ішов на 3 раз вже брала що давав.))правда плюс того коли ти платиш 3 грн(можеш стояти хоть цілий день вони не підходять і не кажуть доплачувати) тому оцінивши на який термін паркуєшся можеш економити.

3. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    вчора по новинах бачив що зроблять 1год/4грн

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Шульц, в мене біля роботи на Шпитальній була безкоштовна парковка, вниз до краківського базару, по правій строні...півроку вже як зробили платною...просять якраз 4грн\год...обнагліли!

5. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Vexler, так і є. Щойно повернувся з центру. Заплатив 4 грн на пр.Шевченка. Сказали парковщики що з вчорашнього дня підняли.

6. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    розвод напевно)),я ж кажу що вчора на двох стоянках по гривні давав,ви в них чек вимагали,як не дають чеку(немають) посилати їх треба "подальше"........

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В них тих чеків - на любу суму, і на гривню і на дві і на три вже готові. Треба всім дзвонити на гарячу лінію міста, вроді 15-80

Але:
    http://www.city-adm.lviv.ua/news/economy/10713-platiti-za-parkuvanna-budemo-po-novomu

Хоча там підтверджено, що година поки ще коштує 1 грн.

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хто знає, чи мають право і на підставі чого брати гроші (готівку в обмін на готовий чек) за паркування на території базарів? То означає, що не всюди діє постанова Кабміну про паркомати? Чи просто, як завжди, в нашій державі, закон є, а виконувати нікому?

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    самому цікава дана ситуація

10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Ты сам ответил на свой вопрос!!!!
    Это так же как и с игровымы автоматами!!!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)