плавають холості на прогрітому двигуні

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем SUS2810, 23 лис 2012.

1. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Хлопці помагайте! Авто в підписі, на прогрітому авто плавають холості оберти, і горить лампочка масла, додаєш оберти масло тухне.
    Масло, фільтра замінені, свічки відносно нові

2. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    В мене так було шо машина глохла на холостих. Все пропало після промивання форсунок.

3. kym

kym Аксакал

a 100
    На цьому двигуні тре починати з діагностики... причин може бути багато. Єдине що можу порадити -старатись щоб якнайменше горіла лампочка тиску масла - тобто штучно підтримувати вищі оберти... Щось давить вприск. Якщо свічки всі добрі то полетів якийсь з датчиків що формує суміш

4. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    до речі, коли декілька раз натискаєш на тормоз, обороти підвищуються на холостих

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Це природньо бо ти "бавишся" вакуумом і в обхід всіх лопат/заслонок то зменшуєш вакуум то збільшуєш. Інжектор не розуміє що відбувається і пробує врегулювати ХХ бензою. Не звертай уваги. Гірше - коли тормозиш а машина глохне.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Машина заводиться добре? Симптоми такі як ніби є десь підсос повітря. Було б непогано компом подивитися машину.

7. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    про підсос повітря мені не відомо( машина заводиться норм. а обороти плавають приблизно починаючи з 80-85 градусів, коли автівка прогрівається...

Останнє редагування: 26 лис 2012

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)