Плавне включення та виключення освітлення в салоні автомобіля

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Agris, 23 чер 2007.

1. Agris

Agris Новачок

VW Golf II
    Привіт народ!:smile:
    Є такий девайс із слідуючими можливостями:
    Пристрій DM-1.14 дозволяє плавно включати/виключати освітлення в салоні автомобіля, а також затримати вимикання. Виглядає це в такий спосіб:
    - плавне 20 секундне (за замовчуванням) включення освітлення відбувається при відмиканні дверей за допомогою центрального замка. Інакше кажучи, коли Ви відключаєте сигналізацію, наприклад, із брелока, то по цьому сигналу світло в салоні автомобіля плавно включиться на 20 секунд. Якщо, звичайно, Ви не запрограмували інше значення. Цей сигнал можна не підключати;
    - плавне включення освітлення при відкритті будь-яких дверей;
    - плавне вимикання освітлення - або після 20 секундної паузи, якщо включення відбулося по відмиканню дверей за допомогою центрального замка й жодназ дверей так і не була відкрита. Або після 10-секундної паузи при закритті всіх дверей, за умови, що яскравість освітлення при плавному включенні досягла 95% рівня яскравості;
    - плавне вимикання освітлення без затримок при закритті всіх дверей, за умови, що освітленість не досягла 95% рівня яскравості при плавному включенні. Інакше кажучи, якщо двері автомобіля були закриті в момент плавного включення освітлення, то відразу ж відбудеться плавне вимикання освітлення. Це зроблено свідомо, тому що в автомобілях є три стани дверей - відкрита, закрита й не закрита. Ось ця властивість пристрою DM-1.14 дуже корисна для стану двері - не закрита;
    - плавне регулювання рівня освітленості в салоні авто за допомогою двох додатково встановлюваних кнопок. Кнопки можна встановити де завгодно, наприклад, безпосередньо на плафоні світильника;
    - можливість користувачеві самостійно запрограмувати необхідний час затримок (пауз) у діапазоні від 1 секунди до 4 хвилин з дискретністю в 1 секунду.
    Кому цікаво?
    Хто зможе встановити?

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Плавне включення та виключення освітлення в салоні автомобіля

льогко, а мапа є?

3. Agris

Agris Новачок

VW Golf II

Навіщо тобі мапа? :)

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Дик, а як без неї колупатись в дротах??? :)

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Є ось така тема на форумі. http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=20767#post20767
    Навіщо дублювати теми??? У той темі є мій допис і є і схема девайсу і є, як його встановити на машину.

6. Agris

Agris Новачок

VW Golf II

Так теми дуже схожі, але пристрої різні по функціоналу, та мабуть їх можна об'єднати.

Можливо хтось забажає придбати готовий пристрій.

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Так ти продавець? Тоді тобі у купи-продая, а не сюди.

8. Agris

Agris Новачок

VW Golf II

А якщо я і продавець і розробник? Можливо в когось які ідеї є, що можна дофарширувати в пристрій? ;-)

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Розумієш, ти хочеш зробити гроші на співклукниках. Я ж - ні. Тому і опублікував вишеприведену ссилку зі схожою темою. Відтворити те, що на схемі - не дуже важко, якщо хоч раз у житті ти тримав паяльник. Я міг би й сам створити ту схему, зпаяти її і викласти тут, але мені важливо не збити бабок на цьому, а допомогти людині. Ось це і є наша с тобою різніця у бачинні світу! ;-) І місто темі твоїй у купую-продаю. Все мое ІМХО.

• Подобається Подобається x 1
  10. Agris

Agris Новачок

VW Golf II

Кожен з нас в цьому житті сам вирішує як розпоряджатися своєю власністю. Якщо ти переймаєшся, що я використовую твою схему в своєму девайсі, то ти помиляєшся. Моя розробка базується на мікроконтроллері. За викладену тобою схему - спасибі від всіх людей здатних тримати в руках паяльник. А що робити тим хто його тримати не вміє? Я, наприклад, пропоную готовий прилад з непоганим, на мій погляд, функціоналом.

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Не питання, пропонуй і надалі, але для цього є профільна дошка. І зветься вона: Купую-Продаю. Ось це я і хотів донести у твою голову. А конкретно у цій дошці ми спілкуємось і допомагаемо один одному АБСОЛЮТНО безкоштовно, що ти робити не плануєш!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)